Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ο Δήμαρχος Δοξάτου κ.Δαλακάκης αποκαλύπτει «Τα έξι Πραξικοπήματα της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης» .


-Ο κ. Δαλακάκης Δημήτριος Δήμαρχος του Δήμου Δοξάτου, χθές Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 και ώρα 15.00΄μέσα από τον προσωπική του σελίδα στο face Book δημοσιεύει τα παρακάτω:

 «Τα Έξι Πραξικοπήματα της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης»

-Σήμερα ανεβαίνει η αυλαία και ελάτε να δούμε μια  κωμωδία!

Α! Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι παρακαλώ! Σενάριο, σκηνοθεσία, ερμηνεία Ηνωμένη Αντιπολίτευση

-Μικρό ίντρο για να μην σας κρατώ σε αναμονή…  Ηνωμένη Αντιπολίτευση = παλιοί εχθροί που γίνανε φίλοι και που ενωμένοι (ως το 2019) θέλουν να κυβερνήσουν από τώρα τον Δήμο Δοξάτου, με τις ευλογίες του ευεργέτη μου Δημήτριου Κυριαζίδη, μεγάλη η χάρη του… ο Θεός να μου κόβει πραξικοπήματα, να του δίνει θητείες…

1ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

-Η Ηνωμένη Αντιπολίτευση προκάλεσε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να αντικαταστήσει όλο το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου (που είναι αρμόδια για τα ΚΑΠΗ, τους παιδικούς σταθμούς  και τα γήπεδα). Για γίνει αυτό οι εισηγητές κ Χατζηλαζάρου και κ Παπάζογλου έπρεπε να βγάλουν το ισχύον Δ.Σ. ως ακατάλληλο. Η συνεννόηση με τους αποστάτες είχε γίνει ήδη… πρόεδρος ο κ Χαλκίδης, αντιπρόεδρος ο κ Μπενάζης…

-Η Ηνωμένη Αντιπολίτευση λοιπόν έθεσε σε ψηφοφορία το ζήτημα της καταλληλότητας ενός εκάστου των μελών του Δ.Σ και η ίδια ψήφισε … κρατηθείτε παρακαλώ … ω ναι, κρατηθείτε παρακαλώ, σοβαρολογώ … ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ! Ειδικότερα έκρινε ότι:

-Ο κος Σερέτης είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ!

-Ο κος Χαλκίδης είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ!

-Ο κος Μπενάζης είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ!

-Ο κος Παπάζογλου είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ!

-Η κα Στυλίδου είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ!

-Ο κος Χατζηλάζάρου είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ!

Και όμως η Ηνωμένη Αντιπολίτευση έκρινε εαυτήν ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ!!!!!

Νομίζετε ότι τελειώσαμε; Όχι έχει και συνέχεια…

Αφού λοιπόν η Ηνωμένη Αντιπολίτευση έκρινε ότι τα μέλη της είναι ακατάλληλα, έπρεπε πλέον να προτείνει κατάλληλα μέλη για το Δ.Σ του νομικού προσώπου και έτσι ψήφισε:

-Τον  κο Χατζηλαζάρου ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ που μόλις είχε κρίνει ακάταλληλο!

-Τον κο Σερέτη ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ που μόλις είχε κρίνει ακάταλληλο!

-Τον κυρίο Μπενάζη ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ που μόλις είχε κρίνει  ακατάλληλο!

-Τον κ Χαλκίδη ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ που μόλις είχε κρίνει ακάταλληλο!

-Και όμως αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2017, από πολιτικούς άντρες. Να κρίνουν οι ίδιοι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ και μετά από 10 λεπτά να ψηφίζουν τους ίδιους ως ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ

-Νομίζετε ότι τελείωσε; Όοοχι! Έχει και άλλο!

-Στην συνέχεια τα εντελώς κατάλληλα μέλη όρισαν σαν κατάλληλο Πρόεδρο τον κ. Χαλκίδη και σαν  κατάλληλο αντιπρόεδρο τον κ. Μπενάζη, τους οποίους είχαν κρίνει επίσης ως ακατάλληλους!!!!!

-Και όμως αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν να διαχειριστούν μπάτζετ 1.200.0000€ και μετά σου λέει γιατί ο Δήμος ήταν έτοιμος να πτωχεύσει. Φυσικά αντιλαμβάνεστε όχι ότι η απόφαση είναι άκυρη, αλλά ότι την έχει συντάξει συγγραφέας επιθεώρησης. Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα  με διαδώσεις του κυρίου Μπενάζη ο κος Χαλκίδης είχε απειλήσει πριν την συνεδρίαση τους υπόλοιπους Αποστάτες πως αν δε γινόταν πρόεδρος, θα γινόταν ανεξάρτητος και έτσι θα μου έδινε το δικαίωμα να τους διαγράψω και τούτο διότι είχε απόλυτη ανάγκη τον μισθό του προέδρου που ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 400€. Έτσι έφαγε το προεδριλίκι από τον κύριο Μπενάζη, που προοριζόταν εκείνος για πρόεδρος.

-Νομίζετε ότι τελείωσε; Όοοοχι! Έχει και άλλο..

-Εντός της συνεδρίασης, ενημέρωσα ότι θεωρώ την όλη διαδικασία  φάρσα και μάλιστα κακόγουστη και ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει η παράταξή μου σε αυτήν. -Ενημέρωσα μετά ότι η απόφαση  όχι απλώς είναι ακυρωτέα, αλλά ότι δεν έχει καν υπόσταση, ότι δηλ ακόμη και αν συνεδριάσει το νέο Δ.Σ, οι αποφάσεις του είναι σαν να μην έχουν ληφθεί ποτέ.

-Παρ’ όλα αυτά, το νέο διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε! Χωρίς να υπάρχει! Και όχι μόνο μια φόρα… και έβγαλε αποφάσεις που απλά δεν υπάρχουν (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

-Φυσικά η  Αποκεντρωμένη –με χαρακτηριστική καθυστέρηση-  ακύρωσε την απόφαση. Και το πρώτο πραξικόπημα ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ!

-Επειδή κατά την προσφιλή τακτική τους κάποιοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το άσπρο μαύρο… και επειδή και εγώ αν ήμουν στην θέση σας δύσκολα θα τα πίστευα, πάρτε το σχετικό πρακτικό


-Η απόφαση όμως παραμένει μνημειώδης για την τοπική αυτοδιοίκηση σε παγκόσμιο επίπεδο!

2ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

-Το δεύτερο πραξικόπημα ήταν ιδιαιτέρως θεαματικό. Σας προειδοποιώ.. κρατήστε σφιχτά τα μαλλιά σας…  Στην ίδια συνεδρίαση, λοιπόν, η Ηνωμένη Αντιπολίτευση επιδίωξε να πάρει και τον έλεγχο της Κοινωφελούς Επιχείρησης (που είναι αρμόδια για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, το βοήθεια στο σπίτι, τα ΚΔΑΠ κλπ) Η μεθοδολογία ακριβώς η ίδια. Γιατί να εγκαταλείψεις ένα τόσο μεγαλοφυές σχέδιο; Ψηφίζουμε τον εαυτό μας ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και εν συνεχεία τον ψηφίζουμε ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και βάζουμε πρόεδρο τον κ. Παπαδόπουλο και την κα Στυλίδου ως αντιπρόεδρο

-Και αρχίζει λοιπόν η ψηφοφορία για την ακαταλληλότητα… Ποιος είναι ακατάλληλος;;;; Σε ποιον πέφτει ο κλήρος;

-Για να αντικαταστήσεις τα μέλη πρέπει να πεις ότι είναι ακατάλληλα… αλλά για να το κάνεις αυτό υπάρχουν δύο λογικές προϋποθέσεις… να ξέρεις φυσικά πρώτον ποια ΕΙΝΑΙ τα μέλη και δεύτερον και πολύ σημαντικό να αντικαθιστάς πρόσωπα που ΥΠΑΡΧΟΥΝ…  Η Ηνωμένη Αντιπολίτευση άρχισε λοιπόν και έκρινε ότι:

-Ο κος ΣΕΡΕΤΗΣ είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ. Ήταν ακατάλληλος και για το νομικό, αλλά μετά εγινε κατάλληλος , τώρα κρίνεται ακατάλληλος για την Κοινωφελή και σε λίγο θα κριθεί κατάλληλος για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

-Ο κ ΧΑΛΚΙΔΗΣ είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ!  Aλλά κρίθηκε προηγουμένως ακατάλληλος για το νομικό, εν συνεχεία κατάλληλος για  Πρόεδρος του Νομικού, αλλά τώρα είναι ακατάλληλος για μέλος και μάλιστα αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς).

-Ο κ ΜΠΕΝΑΖΗΣ; ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ! Aλλά κρίθηκε προηγουμένως ακατάλληλος- κατάλληλος Αντιπρόεδρος του Νομικού.

-Η κα ΣΤΥΛΙΔΟΥ; ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ! Aλλά κρίθηκε προηγουμένως ακατάλληλη- κατάλληλη για το ΝΠΔΔ και προοριζόταν για κατάλληλη αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς.

-Μην μου πείτε! Νομίζετε πως τελείωσε;; Όοοχι!

-Εν συνεχεία… Η Ηνωμένη Αντιπολίτευση έκρινε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ  και ακόμη ένα μέλος… το μέλος «ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΔΟΥ- ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΝΑΖΗΣ»!!!!!!! Ναι και όμως! Σύμφωνα με την Ηνωμένη Αντιπολίτευση Η Μαρία Στυλίδου είναι άλλο πρόσωπο, ο Ευάγγελος Μπενάζης είναι άλλο πρόσωπο και ο/η «Στυλίδου- Μπενάζης» είναι επίσης  άλλο πρόσωπο!!! Δεν καταλάβατε; Ξαναδιαβάστε τις παραπάνω γραμμές παρακαλώ… Ναι ξαναδιαβάστε τις! Διότι εδώ έχουμε transformers! Αυτό δεν είναι συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου είναι επεισόδιο των x-files!!! Και όμως! Σύμφωνα με την Ηνωμένη Αντιπολίτευση υπάρχει ΕΝΑ μέλος του δημοτικού συμβουλίου που ονομάζεται «Μαρία Στυλίδου- Ευάγγελος Μπενάζης»… εργάζεται στο νοσοκομείο Δράμας και παράλληλα  παίρνει σύνταξη ως καθηγήτρια, είναι άντρας και ταυτόχρονα γυναίκα και φυσικά… είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ μέλος για την Κοινωφελή Επιχείρηση!!!

-Φυσικά αυτήν την τελευταία αντικατάσταση  την πιστώνεται ο κ Παπάζογλου που με βιασύνη ανέβαινε και κατέβαινε την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, προσκομίζοντας στον πρώην καρδιακό του φίλο, μετά άσπονδο εχθρό, νυν συμπαραστάτη και μελλοντικό εκλογικό αντίπαλο κ Χατζηλαζάρου έγγραφα τα οποία κατέθετε στο προεδρείο. Και φυσικά την διαγραφή αυτή την ψήφισαν παρόντα μέλη της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης! Και μετά συνέχισαν να κρίνουν ακατάλληλους και άλλους …

-Μην μου πείτε νομίζετε πως τελείωσε; Οοοοοχι!!

-Σε κάποιο σημείο η Ηνωμένη Αντιπολίτευση… κόλλησε! Όπως το κάρο στην λάσπη… Και δεν θυμόταν ποιοι είναι μέλη… και δεν μπορούσε να αντικαταστήσει αυτούς που δεν θυμόταν…

-Και μετά από κανα δίωρο, αφού είχε φτάσει ήδη 02:30 το βράδυ και αφού με παρακαλούσαν να πω ποια είναι τα μέλη (ποιοι δηλαδή είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι)… αφού είδαν και απόειδαν έφυγαν!!!! Και έμεινε ο κ Παπαδόπουλος και η κα Στυλίδου με την όρεξη.

-Μην μου πείτε νομίζετε ότι τελείωσε; Όοοοχι!

-Την επόμενη μέρα συγκάλεσα συμβούλιο για να ολοκληρώσουν το μεγαλούργημά τους, αλλά  δεν ήρθανε

-Και το ξανασυγκάλεσα και πάλι και πάλι δεν ματα ξανα ήρθανε

-Έχει περάσει ένας μήνας… Ακόμη ψάχνουνε; Τα χαμένα μέλη της Κοινωφελούς… Νικολούλη, παιδιά, Νικολούλη.

-Και έτσι ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ και το τρίτο πραξικόπημα

-Επειδή κατά την προσφιλή τακτική τους κάποιοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το άσπρο μαύρο… και επειδή και εγώ αν ήμουν στην θέση σας δύσκολα θα τα πίστευα, πάρτε το σχετικό πρακτικό


-Παρεμπιπτόντως, στην ίδια συνεδρίαση βγάλανε και το ψήφισμα ότι είμαι απαράδεκτος Δήμαρχος και Τρομοκράτης και φέρανε προς συζήτηση το ζήτημα να λάβουμε ανταποδοτικά από τον ΤΑΡ φέρνοντας ως εισήγηση να κάνουμε ανάπλαση και την πλατεία της Καστοριάς(!)

3ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

-Η Ηνωμένη Αντιπολίτευση έπρεπε φυσικά εκτός από την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, το γραμματέα και τον αντιπρόεδρο, να βγάλει  και δικό της  Πρόεδρο! Και εκεί η θέση είχε κλειδώσει ένα χρόνο τώρα… στο πουλέν του ευεργέτη μου του κυρίου Κυριαζίδη, τον κο Ανέστη Σερέτη… η συνταγή εδώ άλλαξε…  θα πάμε σε δυο συνεδριάσεις και θα βγει ο πρώτος σύμβουλος σε σταυρούς, ο κος Σερέτης. Και ενώ λοιπόν όλη οι Ελληνικοί Δήμοι εξέλεξαν πρόεδρο την 5 Μαρτίου, οικονομική επιτροπή και επιτροπή ποιότητας ζωής … η Ηνωμένη Αντιπολίτευση πιστή στο masterplan δεν ήρθε  στο δημοτικό συμβούλιο και λόγω μη ύπαρξη απαρτίας… ο Δήμος μας έμεινε χωρίς πρόεδρο και χωρίς επιτροπές.

-Και τι έγινε που πρέπει να κάνουμε αναμόρφωση; Και τι έγινε που πρέπει να αρχίσουν τα έργα; Να κουρέψουμε τα χόρτα; Να μαζέψουμε τα απορρίμματα; Να αποκτήσουμε κέντρο δια βίου μάθησης; Να πληρωθούν οι συμβασιούχοι της καθαριότητας; Να βγάλουμε ψήφισμα για να μην κλείσει το ταχυδρομείο στα Κύργια;;; -Αν δεν βγει πρόεδρος το πουλέν, και δεν πάρει τις επιτροπές η Ηνωμένη Αντιπολίτευση δεν κάνουμε τίποτε…

Τα-ην Κυριακή 12 Μαρτίου η Ηνωμένη Αντιπολίτευση ήλθε και μάλιστα σύσσωμη και γέμισε η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μας με χαρούμενες φωνές και ανέβηκε να προεδρεύσει στην έδρα ο κ Σερέτης και άρχισε την διαδικασία και ανακήρυξε όλως παρανόμως τον εαυτό του Πρόεδρο και όχι τον κ Ζουμπούλογλου που ήδη είχε εκλεγεί!!!!!!! Και γιατί όχι και αυτοκράτωρ;  Του εξήγησα, ότι είναι παράνομο, αλλά που;  Ήδη είχε κάτσει στην καρέκλα… και καμάρωνε όλη η Ηνωμένη Αντιπολίτευση και δως του πάρτου τα συγχαρητήρια!

-Την προηγούμενη Πέμπτη – με χαρακτηριστική και πάλι καθυστέρηση- η απόφαση ακυρώθηκε και αναγνωρίστηκε το νόμιμο, ότι πρόεδρος είναι ο κ. Ζουμπούλογλου.

Και έτσι ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ και το τρίτο πραξικόπημα.

4ο και 5ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

-Με παρόμοιο τρόπο η Ηνωμένη Αντιπολίτευση επιχείρησε να πάρει εξ’  ολοκλήρου τα τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Και πάλι ο κ. Σερέτης ως Πρόεδρος, μας απαγόρευσε να ορίσουμε μέλη για την πλειοψηφία. Πάλι καλά κε Σερέτη που λέτε ότι ανήκετε και στην παράταξή μας, που να ήσασταν και αντιπολίτευση τι θα κάνατε…

-Και πάλι η Αποκεντρωμένη – με χαρακτηριστική και πάλι καθυστέρηση- ακύρωσε και τις δύο επιτροπές και έτσι ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ και το τέταρτο και το πέμπτο πραξικόπημα

Το 6ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

-Εχθές Κυριακή, έπρεπε σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης, να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο… ο κος Σερέτης θα ανέβαινε στην έδρα θα κήρυττε την έναρξη της συνεδρίασης, θα καλούσε τον νόμιμο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ Ζουμπούλογλου να αναλάβει τα νόμιμα καθήκοντά του και εν συνεχεία θα επικυρωνόταν οι επιτροπές και θα συνεδριάζαμε για τα επείγοντα θέματα.

-Ο κος Σερέτης ήρθε συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δοξάτου κ Αλεξίου, εκείνο τον κύριο που πήγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα Ελευθέρια της Δράμας και με την συνοδεία του ευεργέτη μου του κου Κυριαζίδη , μπήκε απρόσκλητος και ενημέρωσε τον Πρόεδρο της δημοκρατίας ότι ο δήμαρχος δεν κάνει τίποτε για την απόδοση της ιστορικής έδρας στο Δοξάτο. Ναι εκείνη την ιστορική έδρα που έχει ήδη αποδοθεί εδώ και έξι μήνες.

-Ο κ Σερέτης ήρθε με τον κ Αλεξίου, αλλά μαζί του δεν ήρθε η Ηνωμένη Αντιπολίτευση… δεν υπήρξε απαρτία… η συνεδρίαση ματαιώθηκε  και έτσι ακόμη δεν έχουμε πρόεδρο και επιτροπές…

-Αργότερα την ίδια ημέρα, βγήκε στην τηλεόραση ο κ Χατζηλαζάρου, ό οποίος τα έβαλε με την Αποκεντρωμένη και με τον Υπουργό Εσωτερικών, διότι επικοινώνησε και συναντήθηκε μαζί τους για να παραπονεθεί! Του εξήγησαν  ότι αυτός είναι ο νόμος και εκείνος … τους ζήτησε να αλλάξει ο νόμος και να ξαναγίνουν εκλογές για πρόεδρο και επιτροπές!!! Μα τόση πρεμούρα για τον κο Σερέτη και για την οικονομική; Χαίρομαι όταν βλέπω εχθρούς να σμίγουν… Αγάπη μόνο παιδιά, αγάπη μόνο… άλλωστε πέρυσι ο κος Σερέτης έγινε πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής με την ψήφο Παπάζογλου-Χατζηλαζάρου.

-Ω ναι! Ο κος Χατζηλαζάρου ζητά να αλλάξει ο Νόμος…! Και δηλώνει ότι επίτηδες δεν ήρθαν στο συμβούλιο σήμερα!!! Καθίστε να ανοίξω ένα λεξικό… Έπεσα τυχαία στο λήμμα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ … τι λέτε κύριοι; Δεν σας αρέσει ο Νόμος και για αυτό δεν υπακούτε; Και πότε δηλαδή θα έρθετε να κάνουμε συμβούλιο για το ταχυδρομείο στα Κύργια, για να παρατείνουμε προγραμματική σύμβαση για να μαζεύουμε απορρίμματα, για να μην χάσουμε το κέντρο δια βίου μάθησης, να πληρωθούν οι συμβασιούχοι της καθαριότητας; Τι εκβιάζετε κύριοι; Η νόθευση της λαϊκής βούλησης σας λέει κάτι;  Ζητάτε αλλαγή νόμου; Και γιατί πάτε στον Σκουρλέτη; Πάντε λίγο προς Τουρκία μεριά και ζητήστε συμβουλές από τον Ερντογάν να σας κάνουμε Σουλτάνο με τη μία… να βάλουμε και τον φίλο σας κύριο Σερέτη Πασά… και μια και είμαστε εκεί …προτείνω τον πολυαγαπημένο μου Βουλευτή για Πλανητάρχη… η Δράμα είναι πολύ μικρή για σένα Δημήτρη μου.

-Το 6ο πραξικόπημα είναι εν εξελίξει… κύριοι της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης, σας έχω πάλι νέα… και αυτό το πραξικόπημα θα ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ… και μάλιστα πιο σύντομα από όσο υπολογίζετε. Για όλους τους πολίτες ενημερώνω πως έχω ολόκληρες τις συνεδριάσεις σε μαγνητοφωνημένα πρακτικά, για να ακούσετε με τα αυτιά σας, τα όσα διαδραματίστηκαν…

-Και κλείνω με μια παράκληση… μια και έχετε την πλειοψηφία, ψηφίστε σας παρακαλώ να αγοράσει ο Δήμος κάμερες για να μεταδίδονται τα δημοτικά μας συμβούλια…


Δεν υπάρχουν σχόλια: