Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Δελτίο Τύπου του του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας σχετικά με την ενέργεια του Δημάρχου Δοξάτου, να μηνύσει πέντε υπαλλήλους του Δήμου Δοξάτου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                   Δράμα, 20 Μαρτίου 2017
              ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ                                         Αριθ.Πρωτ: 20

   Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Δοξάτου ξαναχτύπησε!
-Αυτή τη φορά με μηνύσεις κατά 5 συναδέλφων (3 Διευθυντών και 2 Τμηματαρχών) με κατηγορίες… για διατάραξη οικιακής ειρήνης!!! Η ενέργεια αυτή αποτελεί μια πράξη που αναδεικνύει τις τραμπούκικες εκφοβιστικές μεθόδους με τις οποίες έχει επιλέξει ο Δήμαρχος να ασκεί διοίκηση.
-Η παραπάνω ενέργεια του Δημάρχου δε είναι η μοναδική. Έχουν προηγηθεί παράνομες πρακτικές ανακριτικού τύπου όπως η καταγραφή συνομιλιών με την «αιτιολογία» των ηχογραφημένων πρακτικών, πειθαρχικών διώξεων σε συναδέλφους που ουδέποτε ολοκλήρωσε, απειλές κ εργασιακός εκφοβισμός με ποιόν στόχο άραγε;
  Τι επιδιώκει μέσω των τρομοκρατικών αυτών τακτικών, πέρα από το να σπιλώνει ανέξοδα συναδέλφους;
-Ο Σύλλογός μας καθώς και η Ομοσπονδία μας, έχει πολλές φορές ασχοληθεί με τα κατορθώματα του Δημάρχου Δοξάτου. Μετά μάλιστα από αίτημα του συλλόγου μας, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο και αποφάσισε την καταδίκη της συμπεριφοράς του Δημάρχου και την στήριξη των συναδέλφων.
  Δηλώνουμε ότι δεν θα γίνουν πλέον ανεκτές οι πρακτικές του Δημάρχου Δοξάτου και θα αντιδράσουμε και δυναμικά μέσω κινητοποιήσεων και διερευνώντας κάθε πρόσφορο μέσον προστασίας των συναδέλφων.

         Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας

             Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: