Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω» τα μεγάφωνα ανακοινώσεων του Δήμου Δοξάτου στο Καλαμπάκι.


-Σήμερα το πρωί τα μεγάφωνα ανακοινώσεων του Δήμου Δοξάτου επιχείρησαν να ανακοινώσουν κάποια διακοπή ρεύματος που θα γινόταν σε περιοχή του Καλαμπακίου λόγω απαραίτητων εργασιών της Δ.Ε.Η.

-Όπως κάθε φορά τα τελευταία χρόνια έχει διαπιστωθεί ότι ελάχιστοι έως κανένας εκ των κατοίκων του Καλαμπακίου είναι σε θέση να κατανοήσει τι ακριβώς ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα, λόγω του παραμορφωμένου ήχου που εκπέμπετε από τα ηχεία των μεγαφώνων. Και φυσικά το πρόβλημα αυτό δεν προέκυψε τώρα αλλά διαιωνίζεται για τουλάχιστον 3 ή 4 χρόνια τουλάχιστον. Παλαιότερα όσοι ενθυμούνται όπου και να βρισκόταν κάθε δημότης του Καλαμπακίου μπορούσε να ακούσει και να κατανοήσει τις εκάστοτε ανακοινώσεις του Δήμου.

-Εύλογη είναι η απορία όλων για το παραπάνω πρόβλημα που δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση των αρμοδίων του Δήμου για επιδιόρθωση… για ποιό λόγο γίνονται οι ανακοινώσεις, εφ΄όσον το σύνολο των κατοίκων δεν μπορεί να κατανοήσει το περιεχόμενο της ανακοίνωσης; Ίσως θα μπορούσαμε να απαντήσουμε, για την αποποίηση ευθυνών από τους αρμοδίους για την μη έγκαιρη ανακοίνωση διαφόρων συμβάντων με το σκεπτικό ότι ανακοινώθηκε, και ας το καταλάβαινε όποιος μπορούσε.

-Νομίζουμε πως θα ήταν προτιμότερο, εφ΄όσον δεν επιδιορθώνεται το πρόβλημα, να γίνεται έγκαιρη ενημέρωση των κατοίκων από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Δοξάτου http://doxato.gr/ προκειμένου να λαμβάνουν τα μέτρα τους οι δημότες για οποιαδήποτε διακοπή νερού ή ρεύματος πρόκειται να γίνει.-


Δεν υπάρχουν σχόλια: