Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Συνελήφθη 46χρονος Βούλγαρος σε περιοχή της Ορεστιάδας για κατοχή ναρκωτικών.


Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περίπου 160 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
-Σχηματίσθηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, σε βάρος δύο (2) ατόμων, ενός 46χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας και ενός 39χρονου ημεδαπού, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

-Συνελήφθη προχθές (28-2-2017) το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από τους παραπάνω αστυνομικούς ο 46χρονος.

-Αναλυτικότερα, το απόγευμα της 28-2-2017, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 46χρονο διότι τον εντόπισαν να κατέχει δύο (2) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και αμφεταμίνης, τις οποίες και κατέσχεσαν.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 46χρονος προμηθεύτηκε τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών από τον 39χρονο.

-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 39χρονου, σε χωριό του Έβρου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

7 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 159,1 γραμμαρίων

1 νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη, βάρους 2,8 γραμμαρίων

3 νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας.





Δεν υπάρχουν σχόλια: