Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Συνελήφθη 33χρονος στην Αλεξανδρούπολη, για παράβαση των νόμων περί λαθρεμπορίας, περί ναρκωτικών και περί όπλων.


Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 2.270 γραμμάρια λαθραίου καπνού, 2 μαχαίρια, σιδερογροθιά και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

-Συνελήφθη χθες (6-3-2017) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, ένας 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις των νόμων περί λαθρεμπορίας, περί ναρκωτικών, περί όπλων και για σωματική βλάβη, αντίσταση και εξύβριση.

-Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία που διαμένει μαζί με μία 29χρονη ημεδαπή, εντόπισαν μεταξύ άλλων και κατέσχεσαν:

 τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 2.270 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί

 ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 2,6 γραμμαρίων

μία (1) νάιλον συσκευασία με άγνωστη ουσία βάρους 2,3 γραμμαρίων

 ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με κλώνους και σπόρους κάνναβης βάρους 4,5 γραμμαρίων

 τρία (3) πλαστικά κυτία με σπόρους κάνναβης

 μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

 ένα (1) μεταλλικό τρίφτη

 δύο (2) μαχαίρια συνολικού μήκους 14 εκατοστών το καθένα

 μία (1) σιδερογροθιά

 ένα (1) ζευγάρι χειροπέδες

 ένα (1) κινητό τηλέφωνο

-Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και η 29χρονη, η οποία επίσης συνελήφθη, κατηγορούμενη για απείθεια, καθόσον αρνήθηκε την είσοδο των αστυνομικών στην οικία, προσπαθώντας να αποτρέψει την έρευνα.

-Επισημαίνεται ότι ο 33χρονος στην προσπάθειά του να αποφευχθεί η έρευνα στην οικία, εξύβρισε τους αστυνομικούς, αντιστάθηκε και με τη χρήση σωματικής βίας τραυμάτισε έναν από αυτούς.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης , ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: