Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Συνελήφθησαν 3 άτομα για κατοχή ναρκωτικών στη Δράμα και την Αλεξανδρούπολη.


-Συνελήφθησαν χθες (2-3-2017), στη Δράμα και την Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 44 και 21 ετών και ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στη Δράμα , αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 44χρονο, διότι κατείχε στην οικία του μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 26,3 γραμμαρίων.

-Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην ίδια πόλη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, ο 21χρονος, διότι κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό.

-Στην τρίτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον 30χρονο διότι εντόπισαν στην κατοχή του μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.

-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: