Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ένας 18-χρονος και μία 17-χρονη ήταν οι δράστες διάρρηξης-κλοπής σε οικία στο Χαλκερό-Καβάλας


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, μία κλοπή και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν, την 19-11-2016 και την 2-2-2017, στο νομό της Καβάλας.

-Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) ημεδαπών, ενός 18χρονου και μίας 17χρονης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κλοπή.

-Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι, οι δύο δράστες, την 19-11-2016 το πρωί, διέρρηξαν οικία στο Χαλκερό Καβάλας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

-Για την 17χρονη, προέκυψε επίσης ότι, το πρωί της 2-2-2017, αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη μία οικία στην Καβάλα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

-Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: