Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Βούλγαρος παιδίατρος καταδικάστηκε σε εξαετή κάθειρξη για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.


Επί είκοσι (20) χρόνια διατηρούσε Ιδιωτικό ιατρείο στα Γιάννενα.

-Ποινή κάθειρξης έξι ετών, καταβολή προστίμου 50.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και αφαίρεσε της άδειας άσκησης επαγγέλματος, επιβλήθηκαν στον Βούλγαρο παιδίατρο, ο οποίος καταδικάστηκε για κατοχή, χρήση και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

-Ο κατηγορούμενος, που επί 20 χρόνια διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στα Γιάννενα, συνελήφθη τον Απρίλιο του 2014 από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μία υπόθεση που είχε προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

-Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, ο δράστης διέθετε μεγάλο πελατολόγιο και η σύλληψή του ήταν αποτέλεσμα πολύμηνης διεθνούς έρευνας.

-Το Μικτό Εφετείο Κακουργημάτων Πρέβεζας δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον δράστη.

-Σε έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί στο σπίτι του, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν αποθηκευμένα σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα, πλήθος αρχείων «σκληρού» υλικού παιδικής πορνογραφίας.

-Ο παιδίατρος κατείχε κεντρικό ρόλο σε κλειστή ομάδα χρηστών ενός προγράμματος ανταλλαγής αρχείων, τα μέλη της οποίας χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερα τεχνάσματα, προγράμματα απόκρυψης ηλεκτρονικής ταυτότητας και κρυπτογράφησης, για να καλύπτουν την παράνομη δράση τους στο διαδίκτυο.
http://www.ethnos.gr/koinonia/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα στοιχεία εις βάρος του ανθρώπου ήταν άκυρα. Οι αστυνομικοί μόνοι τους παραδέχτηκαν πως εκτέλεσαν σειρά παράνομων ενεργειών πάνω στον ΗΥ του κατηγορημένου και στους σκληρούς δίσκους του . Σύσσωμο το δικαστήριο ήταν απόλυτα τεχνικά άσχετο, και αρνήθηκε καν υπηρεσιακή πραγματογνωμοσύνη. Σε όλα του τα ψηφιακά πειστήρια αποκαλύφθηκαν σωρεία πλαστά, παραποιημένα και καθαρά εμφυτευμένα, τα οποία το δικαστήριο λόγω τεχνικής ασχετοσύνης αρνήθηκε καν να εξετάσει. Στο τέλος της δίκης κυνικά του ανέφεραν » Να πατέ στο εφετείο, μήπως εκεί διορθώσουν τα σφάλματα μας.» ΗΤΑΝ σκέτη φάρσα και θέατρο παράλογου.

mailxart είπε...

-Μακάρι να είναι όπως τα λέτε και να αθωωθεί ο άνθρωπος... η δημοσίευση είναι από την έγκυρη εφημερίδα "το Έθνος" ...