Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Συνελήφθησαν 4 άτομα στην Αλεξανδρούπολη για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων.


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, επτά (7) διαρρήξεις, τετελεσμένες και σε απόπειρα, σε οικίες και επιχειρήσεις, που διαπράχθηκαν τον Φεβρουάριο του 2017, στην πόλη και σε οικισμούς της Αλεξανδρούπολης.

-Συνελήφθησαν προχθές (16-2-2017) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 25, 21, 20 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

-Ειδικότερα, μετά από καταγγελίες διαρρήξεων και ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τέσσερις ημεδαπούς να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 1 μαχαίρι συνολικού μήκους 16 εκατοστών, 4 διαρρηκτικά εργαλεία, 1 κουκούλα full face και 1 σκούφος.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε, ότι οι δράστες, τις απογευματινές και βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, διέρρηξαν τέσσερις (4) οικίες στην πόλη και σε οικισμούς της Αλεξανδρούπολης, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα χρυσαφικά και τιμαλφή.

-Επιπλέον, προέκυψε ότι την 3 και 6-2-2017 στην Αλεξανδρούπολη, ο 21χρονος, με τη βοήθεια ενός άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, διέρρηξε μία επιχείρηση, αφαιρώντας από το εσωτερικό της 47 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη δύο επιχειρήσεις, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

-Σημειώνεται ότι οι τρεις (3) δράστες, ηλικίας 21, 20 και 19 ετών, έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: