Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η χιονόπτωση στο Καλαμπάκι.


-Για Τρίτη συνεχή ημέρα και με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η χιονόπτωση στο Καλαμπάκι και στην ευρύτερη περιοχή. Το ύψος του χιονιού αρχίζει να ξεπερνά τους 0,40 πόντους και ήδη έχουν αρχίσει τα μικροπροβλήματα στις μετακινήσεις των οχημάτων στους δρόμους του Καλαμπακίου.

-Ο Δήμος Δοξάτου με τα συνεργεία που διαθέτει καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες ώστε να παραμείνουν ανοικτές κεντρικοί οδοί σε όλη την περιφέρεια του Δήμου, που σημειωτέον έχει και ορεινές περιοχές όπως των Κυργίων, και τα προβλήματα εκεί  είναι ακόμη μεγαλύτερα.

-Επίσης με το πολικό κρύο που επικρατεί πολλά νοικοκυριά έχουν πρόβλημα με το δίκτυο της ύδρευσης. Οι σωλήνες νερού έχουν παγώσει και ιδιαίτερα περισσότερο οξύ είναι το πρόβλημα με τους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Για όσους δεν γνωρίζουν καλό θα είναι να αφήνουν την παροχή του ζεστού νερού να είναι ανοικτή σε συνεχή μικρή ροή.

-Ήδη οι Νομοί Δράμας και Καβάλας λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης έχουν κυρηχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο 12 και μεθαύριο 13 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

-Η μετεωρολική υπηρεσία προβλέπει και για σήμερα στην περιοχή μας χιονοπτώσεις με βελτίωση του καιρού για αύριο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: