Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Εγκρίθηκε η δημιουργία Κέντρου Κοινότητας στο Δήμο Δοξάτου.


                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκρίθηκε η δημιουργία Κέντρου Κοινότητας στο Δήμο Δοξάτου.

-Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Δήμος Δοξάτου ανακοινώνει την ένταξη της πράξης με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δοξάτου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2014-2020.

-Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δοξάτου είναι μία καινοτόμο δράση και θα λειτουργεί ως συμπληρωματική δομή της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

-Στόχοι του Κέντρου Κοινότητας είναι η υποδοχή, ενημέρωση και υποστήριξη των πολιτών για την εφαρμογή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, η διασύνδεση των πολιτών με τα κοινωνικά προγράμματα που υλοποιούνται στην  περιοχή μας και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων του Δήμου.

-Ο Δήμαρχος Δοξάτου Κος Δημήτρης Δαλακάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η Δημοτική Αρχή, πιστή στο πρόγραμμά της, υλοποιεί την καινοτόμο αυτή δράση, εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας που στην συγκεκριμένη περίπτωση αφορά κυρίως τους δημότες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση.

-Γι αυτό και εμείς σήμερα προχωρήσαμε σε αυτή την σημαντική δράση με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα , όλα τα στελέχη του Δήμου, αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες που συνέβαλαν για την έγκριση αυτής της σπουδαίας δράσης που καλύπτεται πλήρως από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία – Θράκη 2014 – 2020».



Από το Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια: