Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Δύο (2) Βουλγάρες ξαφρίζανε πορτοφόλια γυναικών στη Δράμα.


-Συνελήφθησαν χθες (22-12-2016) το πρωί, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο (2) αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 21 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

-Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις δύο δράστιδες, διότι τις εντόπισαν να πλησιάζουν μία 65χρονη ημεδαπή, η οποία κινούνταν πεζή στην πόλη της Δράμας και να αφαιρούν από το μπουφάν της ένα πορτοφόλι, που περιείχε χρήματα.

-Το παραπάνω πορτοφόλι εντοπίσθηκε στο σημείο της κλοπής και αποδόθηκε στην 65χρονη.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι οι δύο δράστιδες, το ίδιο πρωί στη Δράμα, ενεργώντας με την ίδια μεθοδολογία, αφαίρεσαν από άλλες δύο γυναίκες δύο πορτοφόλια, τα οποία περιείχαν το χρήματα και διάφορα έγγραφα.

-Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το ένα από τα αφαιρεθέντα πορτοφόλια, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ από την κατοχή των δύο δράστιδων κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ.

-Σημειώνεται ότι η 21χρονη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: