Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα στην Ξάνθη για κατοχή ναρκωτικών.


Κατασχέθηκαν 126,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 12 ναρκωτικά δισκία και 1 Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

-Συνελήφθησαν χθες (24-11-2016), στο Νομό Ξάνθης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 23, 22, 19 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης συνέλαβαν τους δύο δράστες, ηλικίας 23 και 22 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που επέβαιναν, εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του, μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 120 γραμμαρίων.

-Επίσης, στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 12 ναρκωτικά δισκία, ενώ, όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση.

-Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον 18χρονο, διότι κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,5 γραμμαρίων.

-Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 19χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του δύο (2) νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

-Κατασχέθηκαν συνολικά 126,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 12 ναρκωτικά δισκία και 1 Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: