Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Συνελήφθη σε αγροτική περιοχή Ν.Ζίχνης-Σερρών 37-χρονος Βούλγαρος που ενέχεται σε πολλές περιπτώσεις ζωοκλοπών από αγροτικές περιοχές των Σερρών.


-Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης οδήγησε στη σύλληψη 37χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, που ενέχεται σε πολλές περιπτώσεις ζωοκλοπών από αγροτικές περιοχές των Σερρών.

-Ειδικότερα, μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 37χρονος, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους, δραστηριοποιούνταν στις κλοπές αιγοπροβάτων με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους.

-Από την μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι ο ανωτέρω δρώντας τις βραδινές ώρες διέπραξε 9 ζωοκλοπές από 4 χωριά των Σερρών, αφαιρώντας συνολικά 101 αιγοπρόβατα, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 7.500 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες.

-Προχθές (23-11-2016) το μεσημέρι εντοπίστηκε ο 37χρονος σε αγροτική περιοχή των Σερρών και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης της κα. Ανακρίτριας Σερρών. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο που χρησιμοποιούσε, εντοπίστηκαν συνολικά 51 αιγοπρόβατα, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και αποδόθηκαν.

-Οι έρευνες συνεχίζονται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

-Ο συλληφθείς με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε αρμοδίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια: