Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν στην Καβάλα δύο (2) Κινέζοι που στα καταστήματά τους διέθεταν προς πώληση προϊόντα που ήταν απομίμηση επώνυμων εταιρειών.


-Συνελήφθησαν, χθες (15-11-2016) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Κίνας, ηλικίας 34 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Σημάτων. Σε μία από τις δικογραφίες περιλαμβάνεται ένας ακόμη ομοεθνής τους, ηλικίας 32 ετών.

-Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, μετά από σχετική καταγγελία, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο εμπορικό κατάστημα ιδιοκτησίας του 32χρονου, όπου εντόπισαν τον 25χρονο, προσωρινά υπεύθυνο, να κατέχει με σκοπό την πώληση επτά (7) ηλεκτρικές συσκευές, απομιμήσεις συγκεκριμένης επώνυμης εταιρείας. Ο 32χρονος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο, αναζητείται.

-Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από σχετική καταγγελία, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο κατάστημα του 34χρονου, όπου τον εντόπισαν να κατέχει με σκοπό την πώληση μία (1) ηλεκτρική συσκευή και τρεις (3) συσκευασίες με ανταλλακτικά για αυτή, τα οποία ήταν απομίμηση συγκεκριμένης επώνυμης εταιρείας.

-Τα παραπάνω απομιμητικά προϊόντα κατασχέθηκαν.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: