Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Συνελήφθη στην Καβάλα 22-χρονος Αιγύπτιος για κλοπή, εκβίαση, πλαστογραφία, κατοχή πλαστού εγγράφου και ναρκωτικών.


-Συνελήφθη χθες (29-11-2016) το μεσημέρι, στην Καβάλα, 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αιγύπτου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, εκβίαση, πλαστογραφία, κατοχή πλαστού εγγράφου και ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, την 25/26-11-2016, ο δράστης διέρρηξε οικία στην πόλη της Καβάλας, όπου διαμένουν τέσσερις (4) ομοεθνείς του, ηλικίας 38, 32, 27 και 27 ετών και αφαίρεσε από το εσωτερικό της, τρία (3) διαβατήρια αιγυπτιακών αρχών, ένα (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα (1) κινητό τηλέφωνο, διάφορα έγγραφα και είδη ένδυσης.

-Στη συνέχεια, την 29-11-2016, ο δράστης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 27χρονο, απαίτησε από αυτόν χρήματα, προκειμένου να του επιστρέψει τα αφαιρεθέντα αντικείμενα. Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης, ο 22χρονος παρέδωσε στον 27χρονο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, ενώ απαίτησε εκ νέου χρηματικό ποσό, για την παράδοση των υπολοίπων.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν άμεσα σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 22χρονο.

-Στην κατοχή και την οικία του δράστη βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μία (1) πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας παραμονής, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και το υπόλοιπο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: