Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα σε χωριά της Καβάλας, για κατοχή ναρκωτικών.


Κατασχέθηκαν πάνω από μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης και 383 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με ποσότητα βουτύρου.

-Συνελήφθησαν χθες (31-10-2016) το μεσημέρι, σε χωριά της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο 23χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

-Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν οι δύο (2) δράστες, διότι εντοπίσθηκαν να κατέχουν ποσότητες ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, ο ένας 23χρονος εντοπίσθηκε να κατέχει σε τρεις (3) οικίες του, σε χωριά και την πόλη της Καβάλας, καθώς και σε δασώδη περιοχή του νομού:

10 νάιλον συσκευασίες και 1 γυάλινο βάζο με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 444,9 γραμμαρίων

1 γυάλινο βάζο με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με ποσότητα βουτύρου, βάρους 383 γραμμαρίων.

-Επίσης, στην κατοχή του παραπάνω δράστη βρέθηκε 1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 7,7 γραμμαρίων.

-Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άλλο 23χρονο να κατέχει στην οικία του, σε χωριό της Καβάλας και σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή, έξι (6) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 128 γραμμαρίων.

-Συνολικά κατασχέθηκαν 580,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 383 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με ποσότητα βουτύρου.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: