Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Σύλληψη δύο (2) ατόμων 25 & 22 ετών στην Καβάλα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) διαρρήξεις Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν το απόγευμα της 1-11-2016, στην πόλη της Καβάλας.

-Συνελήφθησαν χθες (2-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

-Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια ερευνών για τη σύλληψη δραστών που διέπραξαν διαρρήξεις οχημάτων, στην Καβάλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο (2) δράστες διότι, όπως προέκυψε, την 1-11-2016 το απόγευμα διέρρηξαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

-Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων οι δράστες αφαίρεσαν από το εσωτερικό των οχημάτων:

1 εξάρτημα αυτοκινήτου

1 εργαλείο αυτοκινήτου

1 τσαντάκι με διάφορα έγγραφα και μικροαντικείμενα

-Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν το αφαιρεθέν εξάρτημα αυτοκινήτου και το τσαντάκι με όλο το περιεχόμενό του, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. Κατασχέθηκε επίσης 1 διαρρηκτικό εργαλείο.

-Σημειώνεται ότι και οι δύο (2) δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: