Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Τρία άτομα ηλικίας 51,50 και 45 ετών ήταν οι δράστες κλοπής Ι.Χ.Ε. αυτ/του στη Δράμα, και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.


-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου από την πόλη της Δράμας, που διαπράχθηκε το χρονικό διάστημα 21 έως 23-7-2012.

-Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 51, 50 και 45 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

-Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 51χρονος το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσε από την πόλη της Δράμας, ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια, αρχές του 2016, το διέθεσε στον 45χρονο, ο οποίος με τη σειρά του το παρέδωσε στον 50χρονο.

-Το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο εντοπίσθηκε σε συνεργείο στο νομό Δράμας, όπου το είχε μεταφέρει ο 50χρονος, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: