Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Συνελήφθη 16χρονη στην Καβάλα για ληστεία, απόπειρα κλοπής και παράβαση του Ν. περί όπλων.


-Εξιχνιάσθηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, μία (1) ληστεία και μία (1) απόπειρα κλοπής, που διαπράχθηκαν το μεσημέρι της 2-8-2016 και της 20-7-2016, στην Καβάλα.

-Συνελήφθη χθες (3-8-2016) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 16χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

-Ειδικότερα, την 2-8-2016 το μεσημέρι, η 16χρονη, εισήλθε στην οικία 81χρονου, στην Καβάλα, όπου με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες, κατά την διάρκεια των οποίων, εντόπισαν και συνέλαβαν την δράστιδα.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι η 16χρονη, το μεσημέρι της 20-7-2016, είχε διαρρήξει την ίδια οικία χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό της, καθόσον έγινε αντιληπτή και τράπηκε σε φυγή.

-Σημειώνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία και επανειλημμένα για κλοπές.

-Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: