Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Συνελήφθησαν ένας 40-χρονος Βούλγαρος, η 41-χρονη Βουλγάρα σύζυγός του και η 23-χρονη κόρη τους, για τον φόνο 53-χρονου Βουλγάρου που έγινε τον Φεβρουάριο 2015 στη Ν.Ζίχνη-Σερρών.


-Η σωρός του 53χρονου είχε εντοπιστεί σε αποστραγγιστικό κανάλι σε αγροτική περιοχή της Νέας Ζίχνης Σερρών.

-Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται άλλοι δύο υπήκοοι Βουλγαρίας.

-Η πολύμηνη και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας που έγινε την 01-02-2015 σε βάρος 53χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, το πτώμα του οποίου είχε εντοπιστεί σε αποστραγγιστική τάφρο σε αγροτική περιοχή της Νέας Ζίχνης Σερρών.

-Για την υπόθεση συνελήφθησαν, βάσει ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν, τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας και συγκεκριμένα ένας 40χρονος άνδρας, η 41χρονη σύζυγος του και η 23χρονη κόρη τους, για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνονται άλλοι δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας 50χρονος άνδρας και μία 40χρονη γυναίκα.

-Ειδικότερα, το απόγευμα της 3 Φεβρουάριου του 2015 εντοπίστηκε από διερχόμενο κτηνοτρόφο, η σωρός του 53χρονου σε αποστραγγιστικό κανάλι σε αγροτική περιοχή της Νέας Ζίχνης, φέροντας τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ήταν δεμένος χειροπόδαρα με μεταλλικό σύρμα (Σχετικό το από 4-2-2015 Δελτίο Τύπου ).

-Από την αναλυτική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι δύο μέρες νωρίτερα (1-2-2015) ο 50χρονος εντόπισε το θύμα και το οδήγησε στην κτηνοτροφική μονάδα που εργαζόταν σε αγροτική περιοχή της Νέας Ζίχνης και ενεργώντας από κοινού με τους υπόλοιπους τέσσερις υπηκόους Βουλγαρίας, προκάλεσαν το θανάσιμο τραυματισμό του, με χρήση αιχμηρών αντικειμένων και σωματικής βίας.

-Στη συνέχεια μετέφεραν τη σωρό με το αυτοκίνητο του 40χρονου και την απέρριψαν σε κοντινή απόσταση σε αγροτική περιοχή όπου και βρέθηκε δύο ημέρες αργότερα.

-Το παραπάνω αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια: