Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ένας (1) ανήλικος και μία (1) ανήλικη ήταν οι δράστες διαρρήξεων σπιτιών στην Καβάλα.


Α΄ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές από οικίες στην Καβάλα.

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) κλοπές από οικίες, που διαπράχθηκαν, την 7-11-2015 και την 17-2-2016, στην πόλη της Καβάλας.

-Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 17χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε ο 17χρονος, διέρρηξε δύο (2) οικίες, στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους, συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.420 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

-Σημειώνεται ότι ο 17χρονος, την 24-1-2016 διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν για κλοπές και έκτοτε αναζητείται.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας. 
Β΄ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Εξιχνιάστηκαν 3 διαρρήξεις σπιτιών στην Καβάλα.

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) διαρρήξεις σπιτιών, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 6-2-2016 έως 5-4-2016, στην Καβάλα.

-Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 17χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

-Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι η δράστιδα, την 6 και 24-2-2016, στην Καβάλα, διέρρηξε δύο (2) οικίες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα. Επίσης προέκυψε ότι, την 5-4-2016, η 17χρονη μαζί με τρεις (3) αγνώστους μέχρι στιγμής δράστες, διέρρηξαν άλλη μία (1) οικία, χωρίς όμως να καταφέρουν να εισέλθουν στο εσωτερικό της.

-Σημειώνεται ότι η 17χρονη έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: