Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Συνελήφθη στις Σέρρες 40-χρονος με πλούσια δράση σε κλοπές από διαμερίσματα στην πόλη των Σερρών, και για κατοχή ναρκωτικών.


Η συνολική λεία του εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 16.000 ευρώ.

-Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση συνολικά 23 περιπτώσεων διαρρήξεων - κλοπών από διαμερίσματα στην πόλη των Σερρών.

-Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 40χρονος ημεδαπός  σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

-Ειδικότερα, την 24-05-2016 το βράδυ στις Σέρρες, ο προαναφερόμενος διέρρηξε διαμέρισμα και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 800 ευρώ.

-Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε προχθές (25-05-2016) το μεσημέρι στις Σέρρες από τους αστυνομικούς και συνελήφθη .

-Σημειώνεται ότι αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψή του, απέρριψε από το όχημα που επέβαινε 2 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

-Όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα, ο 40χρονος κατά το τελευταίο τρίμηνο διέπραξε ακόμη 22 διαρρήξεις - κλοπές από διαμερίσματα στην ίδια περιοχή, παραβιάζοντας τις κεντρικές εισόδους, απ’ όπου αφαίρεσε πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και χρηματικά ποσά.

-Σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων το συνολικό ύψος των αφαιρεθέντων αντικειμένων ξεπερνά τις 16.000 ευρώ.

-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 40χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 μαχαίρια και 2 βιβλία με υπολείμματα ηρωίνης.

-Σημειώνεται ότι ο 40χρονος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: