Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

«Μπόνι και Κλάιν»… συνελήφθησαν για απόπειρα ληστείας στην Κομοτηνή.


-Συνελήφθησαν προχθές (23-4-2016) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 33χρονος και μία 31χρονη, κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας.

-Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, οι δύο (2) δράστες μετέβησαν σε κατάστημα της πόλης, όπου ο 33χρονος, φορώντας κουκούλα ( full face ), εισήλθε στο εσωτερικό του και επιχείρησε να διαρρήξει την ταμειακή μηχανή, ενώ η 31χρονη ανέμενε έξω από το κατάστημα. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος (75χρονος ημεδαπός), τον οποίο στη συνέχεια ο 33χρονος απείλησε με ένα κατσαβίδι και άσκησε σε βάρος του σωματική βία, προκειμένου να του αποσπάσει χρήματα, πλην όμως δεν τα κατάφερε και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

-Σημειώνεται ότι η 31χρονη έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κομοτηνής, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: