Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Συνελήφθη 26χρονος στην Ξάνθη διότι φορώντας αποκριάτικη μάσκα προσέγγισε μία 24-χρονη και αφού την ακινητοποίησε αποπειράθηκε να την βιάση.


-Συνελήφθη χθες (12-3-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

-Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, μετά από σχετική καταγγελία, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, στην Ξάνθη, φορώντας αποκριάτικη μάσκα, προσέγγισε 24χρονη ημεδαπή και αφού την ακινητοποίησε, αποπειράθηκε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του και τράπηκε σε φυγή.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι ο δράστης, τις πρώτες πρωινές ώρες της 29-2-2016, στην Ξάνθη, προσέγγισε 19χρονη ημεδαπή και προσέβαλε με τις ενέργειές του τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

-Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία σε βάρος του 26χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της απείθειας, διότι, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, αρνήθηκε να υπακούσει στις υποδείξεις των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή.

-Κατασχέθηκε μια αποκριάτικη μάσκα.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: