Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Εορταστικές εκδηλώσεις για την 25-η Μαρτίου 2016 στο Καλαμπάκι - οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες ματαίωσαν την μαθητική παρέλαση.


-Ημέρα εθνικής επετείου για την 25-η Μαρτίου 1821, και στο Καλαμπάκι τελέσθηκε η πανηγυρική θεία λειτουργία και δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου παρουσία πλήθους κόσμου και μαθητών των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίου και Λυκείου Καλαμπακίου. Στη συνέχεια στη πλατεία του Καλαμπακίου τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των ηρωικώς πεσόντων και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

-Στεφάνια κατέθεσαν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δοξάτου κ.Ιωάννου Χρήστος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατ.Μακεδονίας & Θράκης κ.Γωργιτσόπουλος Χρήστος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπακίου κ.Βέτος Γρηγόριος,  ο Διοικητής του Αστυν.Τμήματος Δοξάτου Αστυνόμος Α΄κ.Εμμανουηλίδης Ηρακλής, η εκπρόσωπος Θυμάτων Πολέμου κ.Σεραφειμίδου Αναστασία,  ο εκπρόσωπος Εθνικής Αντίστασης κ.Ουζουνίδης Μιχαήλ, ο εκπρόσωπος Β/βάθμιας εκπαίδευσης, ο εκπρόσωπος Α/βάθμιας εκπαίδευσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Ζουμπούλογλου Αναστάσιος, ο εκπρόσωπος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου κ.Κρυωνίδης Βασίλειος, η εκπρόσωπος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου κ.Γεωργιτσοπούλου και ο εκπρόσωπος επαγγελματιών Καλαμπακίου κ.Κασέρης Κων/νος.

-Η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν. Ασταμάτητη παγωμένη βροχή πέφτει από το πρωί στο Καλαμπάκι.

-Χρόνια πολλά σε όλους!

-Παρακολουθείστε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την σημερινή εκδήλωση. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: