Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στην σκοποβολή από την Δραμινή πρωταθλήτρια Άννα Κορακάκη!


Η Αννα Κορακάκη συνεχίζει να δείχνει ότι φέτος θα είναι η χρονιά της και δικαίως οι Αμερικανοί τη δίνουν μεταξύ των φαβορί για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

-Η αθλήτρια του Ορίωνα Θεσσαλονίκης στους αγώνες επίλεκτων που πραγματοποιούνται αυτό το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη ισοφάρισε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ τόσο στην κατηγορία των νεανίδων όσο και σε αυτή των γυναικών με επίδοση 389/400 (95, 99, 96, 99).
-Τέτοια επίδοση είχε να κάνει από το 2011 όταν και πήρε το ρεκόρ από τους προκατόχους του (385 των νεανίδων και 388 των γυναικών τότε) πάλι σε αγώνες επίλεκτων στη Θεσσαλονίκη σε ηλικία μάλιστα 15 χρονών και μόλις λίγες μέρες μετά το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου στο πυροβόλο όπλο. «Είναι πολύ μεγάλη επίδοση που μόλις την έκανα συνειδητοποίησα ότι είχα να την πιάσω 5 χρόνια. 388 έχω κάνει πολλές φορές που είναι εξίσου μεγάλη επίδοση αλλά 389 είχα να κάνω από το 2011 και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό» δήλωσε στο Sportsfeed η Κορακάκη λίγη ώρα μετά την σπουδαία εμφάνιση της.
-Η Κορακάκη αναχωρεί την Τρίτη μαζί μ την υπόλοιπη Εθνική ομάδα για το Μόναχο για το διεθνές μίτινγκ IWK Munich που γίνεται κάθε χρόνο και είναι ο πιο δυνατός αγώνας πριν το ευρωπαϊκό (22-28 Φεβρουαρίου).

-Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Δραμινή πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στην κατηγορία των γυναικών παρόλο που το 2016 είναι η τελευταία της χρονιά ως νεάνιδα. Γνωρίζει όμως ότι εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων πρέπει να συναγωνίζεται τις αθλήτριες που θα έχει απέναντι της και στο Ρίο της Βραζιλίας.

http://sportsfeed.gr/2016/01/23/fovero-rekor-i-korakaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια: