Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Πρωτοφανής υπόθεση ασέλγειας και βιασμού σε βάρος 23-χρονης στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας.


-Μια πρωτοφανής υπόθεση φέρεται να εκτυλίχτηκε χθές (21-1-2016) τα ξημερώματα, λίγο πριν τις 1.30, στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Σύμφωνα με πληροφορίες ότι  47χρονος νοσηλευτής φέρεται να νάρκωσε 23χρονη ασθενή, η οποία νοσηλευόταν για εγχείρηση, και φέρεται να ασέλγησε εις βάρος της.
-Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να έγινε αντιληπτός από άλλη νοσηλευόμενη και έτσι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

-Μέχρι  το μεσημέρι δεν είχαν αποδοθεί συγκεκριμένες κατηγορίες στον 47χρονο, ο οποίος κρατείτο από την Αστυνομία και δεν είχε οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

-Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο νοσηλευτής εισήλθε σε θάλαμο, όπου νοσηλευόταν 22χρονη ημεδαπή και αφού της χορήγησε ενδοφλέβιο φαρμακευτικό σκεύασμα (αναισθητικό), φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής, προέβη σε ασελγείς πράξεις, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε.
-Μετά την καταγγελία υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών , οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νοσηλευτή.
-Σε κάδο απορριμμάτων του νοσοκομείου, καθώς επίσης και την κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κενό φιαλίδιο του φαρμακευτικού σκευάσματος που χορήγησε στην 22χρονη και χρησιμοποιημένη σύριγγα.
-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν άλλα πέντε φιαλίδια του παραπάνω φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει κατά το παρελθόν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

-Σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα της Δράμας ο παραπάνω νοσηλευτής,που κατηγορείται πλέον για την υπόθεση νάρκωσης και ασέλγειας σε βάρος νοσηλευόμενης 23χρονής,η οποία νοσηλευόταν σε κλινική του γενικού νοσοκομείου Δράμας. Ο εν λόγω νοσηλευτής, κρατείται από τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας και μετά της ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης των Αστυνομικών Αρχών, οδηγείται στον εισαγγελέα. 

-Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dramini.gr η κατάληξη της προκαταρτικής εξέτασης των Αστυνομικών Αρχών εμπεριέχει βαριές κατηγορίες, όπως Βιασμό, Υπεξαίρεση Αναισθητικών Σκευασμάτων, Βαριές Σωματικές Βλάβες, Έκθεση Ζωής σε Κίνδυνο, για τις οποίες ωστόσο θα αποφανθεί τελικώς ο Εισαγγελέας Δράμας.
Πηγή: http://www.dramini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: