Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Στην Καβάλα δύο (2) νεαρές ηλικίας 17 και 13 ετών ψέλνοντας τα κάλαντα, εισήλθαν σε δύο σπίτια και αφαίρεσαν δύο πορτοφόλια με χρηματικά ποσά.


-Συνελήφθησαν προχθές (31-12-2015) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο ημεδαπές, ηλικίας 17 και 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

-Ειδικότερα, το πρωί της 31-12-2015, οι δράστιδες, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα το ψάλσιμο καλάντων, εισήλθαν σε δύο οικίες στην πόλη της Καβάλας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους δύο πορτοφόλια, που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ και 100 δολαρίων Αμερικής, καθώς και διάφορα έγγραφα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

-Μετά την καταγγελία των περιστατικών, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τις δύο δράστιδες.

-Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα πορτοφόλια, με τα χρήματα και τα έγγραφα που περιείχαν, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

-Κατασχέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 92 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή των δράστιδων.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: