Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Αποτελέσματα της 18-ης αγωνιστικής Α΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δράμας – ΠΑΟΠ Ν.Αμισσού – Α.Ε.Καλαμπακίου: 0 – 3


-Νικηφόρα πέρασε το βροχερό απόγευμα από το γήπεδο της Ν.Αμισσού η Α.Ε.Καλαμπακίου όπου νίκησε την τοπική ομάδα με σκόρ 0 – 3. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα της 18-ης αγωνιστικής η Α.Ε.Καλαμπακίου βρίσκεται στην 3-η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, ενώ στην 1-η θέση παραμένει ο Γ.Σ.Προσοτσάνης με 41 βαθμούς με μειωμένη πλέον την βαθμολογική διαφορά αφού έχασε από τους Φίλιππους Δοξάτου με 2 – 1.

Συνελήφθη στην Δράμα 26-χρονος αλλοδαπός για κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού.


Κατασχέθηκαν 1,5 περίπου κιλό καπνός και 90 πακέτα τσιγάρων.

-Συνελήφθη χθες (30-1-2015) το πρωί, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Βρέθηκε αρχαίος τάφος με νομίσματα στη Ν.Ζίχνη-Σερρών.


-Αρχαίος τάφος, που έκρυβε μέσα του νομίσματα και κομματάκια χρυσού, βρέθηκε σε δημοτική έκταση, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων, έξω από τη Νέα Ζίχνη Σερρών.

-Ο τάφος βρέθηκε κατά τις σκαπτικές εργασίες της δημοτικής αρχής προκειμένου να κατασκευαστεί στο σημείο υπαίθριο θέατρο.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών μαθητριών για απειλές κατά του Σχολείου τους μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Διαχειρίζονταν ομάδα ( group ) σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου είχαν αναρτήσει μήνυμα με απειλητικό περιεχόμενο για το σχολείο τους.

-Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ανήλικων μαθητριών, που φοιτούν σε Γυμνάσιο της Αθήνας, οι οποίες κατηγορούνται για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών.

Έριξε τρία (3) κουτάβια τοποθετημένα σε σακούλα στον Έβρο ποταμό για να πνιγούν – Ο δράστης συνελήφθη ενώ σώθηκαν μόνο τα δύο κουτάβια.


-Συνελήφθη χθες (28-1-2015) το απόγευμα, στο Τυχερό Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων.

Δωρεάν διαδικτυακό φροντιστήριο από τον Δήμο Δοξάτου.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ                                                   
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ                                                      

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ταχ.Δ/νση :   Δ.Κ Καλαμπακίου, Νεροφράχτη και Κανάρη Γωνία

Τ.Κ. :             66031 ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ

Πληρ.:           Γ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ, E. ΤΟΥΡΝΑ

Τηλ.:             2521352463,4

Fax :             2521352462

Ε-mail:          koinprostasia@doxato.gr        
       
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

 -Ο Δήμος Δοξάτου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και με στόχο να στηρίξει μαθητές  όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ώστε να καταστεί εφικτή με αξιοπρεπείς όρους η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία, προχώρησε   σε συνεργασία με την εταιρεία «ΑΡΝΟΣ κέντρο μελετών και εκπαίδευσης ΕΠΕ»  την λειτουργία του προγράμματος του Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Το πρόγραμμα προσφέρει  διαδικτυακά δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες,  για την σχολική περίοδο 2014-2015 (μέχρι 30-06-2015) και είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Δοξάτου.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθησαν στη Δράμα δύο 18-χρονοι για κλοπή εξαρτημάτων από δικ.μοτ/τα.


-Συνελήφθησαν την 26-1-2015 το μεσημέρι, στη Δράμα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο 18χρονοι ημεδαποί, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στη Δράμα, αφαίρεσαν δύο εξαρτήματα από δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Δικαιούχοι άμεσων ενισχύσεων αγρότες που δεν είχαν δικαιώματα το 2013.


Την ενεργοποίηση δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης σε αγρότες που είχαν μείνει έξω από το σύστημα των δικαιωμάτων από το 2013 και μετά, ενώ αποδεδειγμένα επιδόθηκαν στην εκτροφή ζώων ή παρήγαγαν ή καλλιέργησαν γεωργικά προϊόντα, προβλέπει μεταξύ άλλων η απόφαση που καθορίζει το «τρέξιμο» των άμεσων ενισχύσεων της ΚΑΠ για τη νέα περίοδο.
 Κοντονής Γιώργος|  26/01/2015 - 12:42 μμ
Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η απόφαση για το καθεστώς άμεσων ενισχύσεων από το 2015 και μετά στο πλαίσιο της νέας ΚΑΠ.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Με δέκα επτά (17) θέματα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, συνεδριάζει την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18.00΄το Διοικητικό Συμβούλιο Δοξάτου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Καλαμπακίου.


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δοξάτου 


Π Ρ Ο Σ

Τον κ. Δήμαρχο

Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων    Τους Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων
 Τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων Νέων

Τα αποτελέσματα των Βουλευτικών εκλογών της 25-1-2014 στην Επικράτεια.


-Ευρεία νίκη κατέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, δίχως ωστόσο να καταφέρει να αποσπάσει αυτοδυναμία. Εκτός βουλής έμεινε το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

-Ειδικότερα, με ποσοστό ενσωμάτωσης το 99,86%, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 36,34%, η ΝΔ 27,81%, η Χρυσή Αυγή 6,28%, το Ποτάμι 6,05%, το ΚΚΕ 5,47%, οι ΑΝΕΛ 4,75% και το ΠΑΣΟΚ 4,68%.

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Οι εκλογικές αναμετρήσεις στην Ελλάδα από το 1843 έως Ιούνιο 2012.


Οκτώβριος 1843
Ένα μήνα μετά την Επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου, η κυβέρνηση του Ανδρέα Μεταξά, ο οποίος ήταν στέλεχος του Ρωσικού Κόμματος, προκήρυξε εκλογές για τη σύνταξη και τη ψήφιση Συντάγματος. Πρόεδρος της προκυψάσης Εθνοσυνέλευσης εξελέγη ο αγωνιστής Πανούτσος Νοταράς, ηλικίας 103 ετών. Οι εργασίες της Σώματος περαιώθηκαν στις 18 Μαρτίου 1844 με τη ψήφιση του πρώτου Συντάγματος της Ελλάδας και την έγκρισή του από τον βασιλιά Όθωνα. Η Εθνοσυνέλευση ψήφισε, ακόμα, Εκλογικό Νόμο, με τον οποίον έγιναν οι εκλογές Μαΐου - Αυγούστου 1844.

Κέρδη από δύο αρωματικά φυτά.


Η καλλιέργεια της σάλβιας διαρκεί 5-8 χρόνια και μπορεί να αναπτυχθεί σε ξηρικά εδάφη με μεγάλη ηλιοφάνεια και υψόμετρο μεγαλύτερο των 300 μέτρων, επειδή σε χαμηλότερο υψόμετρο σε υγρά εδάφη, αναπτύσσει μεγάλη ποσότητα χλωρής μάζας που περιέχει κατώτερης ποιότητας αιθέριο έλαιο.

-Καθαρό εισόδημα από 400 έως 700 ευρώ υπόσχονται στους παραγωγούς η σάλβια και η μαντζουράνα, δύο αρωματικά φυτά που προσφέρουν μια εναλλακτική δυναμική ανάπτυξης στον πρωτογενή τομέα.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αποτελέσματα της 17-ης αγωνιστικής Α΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δράμας- Α.Ε.Καλαμπακίου – Ακρίτας Κ.Νευροκοπίου: 4 – 0


-Nικηφόρα για την Α.Ε.Καλαμπακίου τελείωσε ο αγώνας στο γήπεδο του Καλαμπακίου σήμερα το απόγευμα με τον Ακρίτα Κ.Νευροκοπίου με σκόρ 4 – 0. Μετά τα τελικά αποτελέσματα της 17-ης αγωνιστικής η Α.Ε.Καλαμπακίου βρίσκεται στην 3-η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς, ενώ στην 1-η θέση παραμένει ο Γ.Σ.Προσοτσάνης με 41 βαθμούς.

Ημερίδα με θέμα «Συμβολαιακή γεωργία κριθαριού ζυθοποίησης» θα διεξαχθεί στη Δράμα.


Για την συμβολαιακή καλλιέργεια κριθαριού ζυθοποίησης, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όσοι αγρότες το επιθυμούν, σε σχετική ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει ο  ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας στη Δράμα.

-Η ημερίδα με θέμα: «Συμβολαιακή γεωργία κριθαριού ζυθοποίησης», θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στις 11.00 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ).

Προφασιζόμενος τον ιδιοκτήτη ταξιδιωτικού γραφείου στο διαδίκτυο, 23-χρονος από την Λάρισα, εξαπάτησε 49-χρονη στην Θάσο, πείθοντάς την να καταθέσει σε λογαριασμό του 1.350 Ευρώ για πραγματοποίηση ταξιδιού αναψυχής.


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού.

-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μια υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 49χρονης ημεδαπής.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Διαδικτυακή εταιρεία στοιχηματισμού υποσχόταν ψευδώς έναντι αμοιβής προγνωστικά αθλητικών αγώνων.


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δέχθηκε δεκάδες καταγγελίες για «προφίλ» διαδικτυακής εταιρείας στοιχηματισμού, που υποσχόταν ψευδώς, έναντι αμοιβής, προγνωστικά αθλητικών αγώνων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι το εν λόγω «προφίλ» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανήκε σε 48χρονη ημεδαπή και το διαχειριζόταν ο 20χρονος γιος της.

Η οικονομική ζημία των χρηστών του διαδικτύου εκτιμάται ότι ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Windows 10: Μάθε τα πάντα για το νέο λειτουργικό.


-Η Microsoft παρουσίασε εχθές τη νέα γενιά των Windows. Οι χρήστες των Windows 7, Windows 8.1 και Windows Phone 8.1 θα έχουν την δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στα Windows 10, εφόσον προχωρήσουν σε αναβάθμιση τον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας τους και μετά δωρεάν υποστήριξη για ολόκληρο τον κύκλο ζωής του νέου λειτουργικού.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη 21-χρονος στην Δράμα διότι κατελήφθη να παραλαμβάνει από το ταχυδρομείο δέμα που περιείχε κάνναβη.


Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 64,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 τρίφτης.  

-Συνελήφθη την Τετάρτη (21-1-2015) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Πρόγραμμα ψηφοφορίας στον Δήμο Δοξάτου – Κόμματα, υποψήφιοι και εκλογικά τμήματα στον Δήμο Δοξάτου.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         Καλαµπάκι  20 Ιανουαρίου 2015
ΝΟΜΟΣ ∆ΡΑΜΑΣ                                                      Αριθ. πρωτ. 775
∆ΗΜΟΣ ΟΞΑΤΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ 
Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΟΞΑΤΟΥ
Έχοντας υπόψη:
Τις διατάξεις :
α) Των παρ.1 και 2 του άρθρου 56 του Π. 26/2012 «Κωδικοποίηση σ’ ενιαίο κείµενο των διατάξεων της νοµοθεσίας για την εκλογή βουλευτών» (ΦΕΚ 57 Α΄) β) Του Π. 173/2014 «διάλυση της βουλής , προκήρυξη εκλογής Βουλευτών και σύγκληση της νέας βουλής» (ΦΕΚ Α΄/277)
γ)  Του  άρθρου  1  του  Π. 4/2013  «Καθορισµός  των  βουλευτικών  εδρών  κάθε εκλογικής περιφέρειας για τις γενικές βουλευτικές εκλογές» (ΦΕΚ Α΄/ 10)
Την αριθ. 3/2015 απόφαση του Πρωτοδικείου ∆ράµας µε την οποία ανακηρύχτηκαν οι αναφερόµενοι σ’ αυτήν υποψήφιοι βουλευτές της εκλογικής περιφέρειας ∆ράµας για τις εκλογές της 25η   Ιανουαρίου 2015
Την αριθ.4/2015 απόφαση του Α΄ τµήµατος του Αρείου Πάγου , µε την οποία ανακηρύχτηκαν οι αναφερόµενοι σ’ αυτήν συνδυασµοί υποψηφίων βουλευτών της εκλογικής περιφέρειας ∆ράµας για τις ανωτέρω εκλογές.
Την αριθ. 4/2015 Απόφαση του Α΄ Τµήµατος του Αρείου Πάγου , µε την οποία ανακηρύχτηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Επικρατείας κάθε κόµµατος για τις ίδιες εκλογές.
Την αριθ. 88/8-1-2015 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη ∆ράµας Καθορισµός των εκλογικών τµηµάτων και καταστηµάτων ψηφοφορίας των εκλογικών για την ανάδειξη
µελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος Ιερέα σε χωριό του Δήμου Δοξάτου – 28-χρονη τον εξαπάτησε πείθοντάς του να καταθέσει στον λογαριασμό της 85 Ευρώ προφασιζόμενη πρόβλημα υγείας του συζύγου της.


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, μια (1) απάτη και μια (1) απόπειρα σε βάρος ιερέα, σε χωριό της Δράμας, που διαπράχθηκαν την 25-11-2014 και 18-1-2015.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 28χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτες, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

-Ειδικότερα, η δράστιδα, την 25-11-2014, επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν 73χρονο ιερέα, σε χωριό της Δράμας και προφασιζόμενη σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και πρόβλημα υγείας του συζύγου της, κατάφερε να τον εξαπατήσει, πείθοντάς τον να καταθέσει, την επόμενη μέρα, σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ.

Ανάκληση νοθευμένων ελαιολάδων από τον ΕΦΕΤ.


-Την άμεση ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων μη κανονικών και νοθευμένων ελαιολάδων από την εσωτερική αγορά, απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από τις εταιρείες που τα διακινούν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχετικοί έλεγχοι.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη 50χρονος για προσπάθεια εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στις Φυλακές Νιγρίτα στις Σέρρες.


Κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου επιχείρησε να εισάγει ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στον 29χρονο γιο του.

Ήταν τοποθετημένες και επιμελώς κρυμμένες σε είδη ρουχισμού.

-Συνελήφθη χθες (19-01-2015) το μεσημέρι στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, 50χρονος ημεδαπός για προσπάθεια εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στις φυλακές Νιγρίτα Σερρών.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Πως θα δεις τα ένσημά σου online - Αναλυτικός οδηγός.


Όλα τα βήματα για να δείτε τα ένσημά σας μέσω διαδικτύου. Πώς λειτουργεί το σύστημα και πώς μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά και το AMKA σας.
 

-Οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΟΓΑ μπορούν να δουν τα ένσημα τους online στην ιστοσελίδα του συστήματος ΑΤΛΑΣ www.atlas.gov.gr με την χρήση του ΑΜΚΑ τους και τους κωδικούς του taxisnet. Επίσης σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορουν να βρουν επίσης ηλεκτρονικά το ΑΜΚΑ τους μέσω ειδικής εφαρμογής της ΗΔΙΚΑ.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Σπουδές με προοπτικές στον τουριστικό κλάδο.


Oκτώ τμήματα με χαμηλές βάσεις εισαγωγής και υψηλές προσδοκίες στην αγορά εργασίας λειτουργούν στην Ελλάδα στον κλάδο του Τουρισμού, ο οποίος έχει στηρίξει όσο κανείς άλλος την ελληνική οικονομία.

-Χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν κάθε χρόνο, ενώ οι ανάγκες για εξειδικευμένα στελέχη προκειμένου να προσελκύσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία συγκεκριμένες ομάδες τουριστών αυξάνονται.

Από το πρωί μεγάλο πρόβλημα με το δίκτυο της FORTHNET στο Καλαμπάκι-Δράμας και στην ευρύτερη περιοχή.

-Από νωρίς σήμερα το πρωί (Κυριακή 18 Ιανουαρίου) η περιοχή του Καλαμπακίου αντιμετωπίζει προβλήματα σύνδεσης στο Ιντερνέτ λόγω αλλεπάλληλων διακοπών από την  forthnet.
-Ελπίζουμε για την αποκατάσταση της βλάβης που ήδη υπερβαίνει το χρονικό όριο των 8 ωρών από το πρωί.

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Από την προετοιμασία για το κουρμπάνι της πανήγυρης του Αγίου Αθανασίου στο Καλαμπάκι σήμερα το απόγευμα της 17 Ιανουαρίου 2015.

-Παρακολουθείστε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την προεργασία της παρασκευής του κουρμπανιού για την αυριανή πανήγυρη του Αγίου Αθανασίου στο Καλαμπάκι μέσα από τον φακό του Σωτηρέλη Δημητρίου.

Αποτελέσματα της 16-ης αγωνιστικής Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δράμας – Α.Ε.Καλαμπακίου – Άρης Φωτολίβους: 3 – 0

-Μεγάλη νίκη για την Α.Ε.Καλαμπακίου σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Καλαμπακίου όπου αντιμετώπισε την ομάδα του Άρη Φωτολίβους και νίκησε με σκόρ 3 – 0. Μετά τα αποτελέσματα της 16-ης αγωνιστικής η Α.Ε.Καλαμπακίου παραμένει στην 4-η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς, ενώ στην πρώτη θέση παραμένει ο Γ.ΣΔ.Προσοτσάνης με 38 βαθμούς.

Ποιοί δικαιολογούνται να μην ψηφίσουν.


-Άν και η ψήφος είναι σύμφωνα με τα όσα ορίζει το Σύνταγμα υποχρεωτική ωστόσο ορισμένοι μπορούν δικαιολογημένα να μην προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Τα αποτελέσματα της 15-ης αγωνιστικής Α΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δράμας - Ελπίδα Κ.Αγρού – Α.Ε.Καλαμπακίου: 0 – 3


-Σπουδαία νίκη πέτυχε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2014 κατά την 15-η εμβόλιμη αγωνιστική η Α.Ε.Καλαμπακίου, στον εκτός έδρας αγώνα με την Ελπίδα-Καλού Αγρού, με σκόρ 0 – 3. Μετά τα τελικά αποτελέσματα της 15-ης αγωνιστικής η Α.Ε.Καλαμπακίου παραμένει στην 4-η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς, ενώ στην 1-η θέση με 35 βαθμούς παραμένει ο Γ.Σ.Προσοτσάνης.

50 εκατ. € σε ανέργους για την ίδρυση 1.250 επιχειρήσεων.


Το πρόγραμμα επιδοτεί ακόμη και 100% τα λειτουργικά έξοδα των νέων επιχειρηματιών.

-Το νέο ΕΣΠΑ χρηματοδοτεί την ίδρυση 1.250 νέων μικρών επιχειρήσεων που θα δημιουργήσουν 2.500 θέσεις εργασίας.

-Πρόκειται για πρόγραμμα συνολικού προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ, το οποίο επιδοτεί ακόμη και 100% τα λειτουργικά έξοδα των ανέργων που θέλουν να στήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Συνελήφθη 30χρονος στην Δράμα για διακεκριμένες κλοπές και φθορές σε οχήματα.


-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 4 διαρρήξεις οχημάτων, που είχαν διαπραχθεί την 14 και 15-1-2015 στην πόλη της Δράμας.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη 48-χρονος σε χωριό της Ξάνθης για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.


Κατασχέθηκαν 7 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και 1 των 500 ευρώ.

-Συνελήφθη χθες (14-1-2015) το μεσημέρι, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου στον Αμυγδαλεώνα-Καβάλας.


Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο Αλβανοί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.
Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης άλλους δύο Βουλγάρους κατηγορούμενους για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

-Εξιχνιάστηκε ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ληστεία σε βάρος 73χρονου ημεδαπού, που είχε διαπραχθεί την 23-10-2012 το βράδυ, στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη 50-χρονος στην Χρυσούπολη-Καβάλας για κατοχή ναρκωτικών.


Κατασχέθηκαν 168,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

-Συνελήφθη σήμερα (14-1-2015) το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Φρίκη στις Σέρρες – 48-χρονος κατηγορείται για ασέλγεια και βιασμό σε βάρος δύο (2) ανηλίκων.


-Για βιασμό και  ασέλγεια σε βάρος δύο ανηλίκων, οκτώ (8) και ένδεκα (11) ετών αντίστοιχα κατηγορείται 48-χρονος από τις Σέρρες (θείος του ενός από τα παιδιά), που συνελήφθηκε το περασμένο Σαββάτο 10-1-2015 μετά από μήνυση που υποβλήθηκε από τους γονείς των δύο παιδιών.

Στην Καβάλα 36-χρονος, διαπληκτίστηκε με 39-χρονο και του επιτέθηκε με μαχαίρι, προξενώντας σ΄αυτόν ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και στο χέρι.


-Σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας, σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε 39χρονο ημεδαπό.

Συνελήφθη 42-χρονος στην Μαρώνεια-Ροδόπης για κατοχή ναρκωτικών.


Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 1 κιλό ακατέργαστη κάνναβη, πάνω από 1 κιλό ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με άγνωστη ουσία, 9 φαρμακευτικά δισκία.

-Συνελήφθη χθες (12-1-2015) το πρωί, στη Μαρώνεια Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.