Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν ένας 49-χρονος και μία 47-χρονη από την Δίωξη Ναρκωτικών Σερρών διότι μετέφεραν με ταξί 13 κιλά και 629 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη.


-Η συντονισμένη και αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων, για μεταφορά και κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης.

-Πρόκειται για έναν άντρα ηλικίας 49 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 47 ετών, σε βάρος των οποίων, αλλά και συνεργών τους που αναζητούνται, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

-Ειδικότερα, την (03-12-2015) το βράδυ, οι παραπάνω εντοπίστηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης να επιβαίνουν σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο ( TAXI ), που οδηγούσε ο 49χρονος και σε στοχευμένο έλεγχο των αστυνομικών, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν 14 συσκευασίες με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 13 κιλών και 629 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

-Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, μετέφεραν τα ναρκωτικά από την Αθήνα μετά από «εντολή» συνεργού τους, με σκοπό να τα παραδώσουν σε άλλο συνεργό τους.

-Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ επίσης κατασχέθηκαν και 4 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: