Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν ένας 28-χρονος και μία 21-χρονη στην Καβάλα κατηγορούμενοι για κλοπή.


-Συνελήφθησαν χθες (30-11-2015) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 27χρονος και μια 21χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

-Ειδικότερα, οι δράστες, χθες το απόγευμα, εισήλθαν στις εγκαταστάσεις επιχείρησης στην Καβάλα και αφαίρεσαν από τον χώρο εναπόθεσης των προσωπικών αντικειμένων των εργαζομένων, μεταξύ άλλων, 3 κινητά τηλέφωνα, 4 πορτοφόλια, διάφορα έγγραφα, το χρηματικό ποσό των 90 περίπου ευρώ, καθώς επίσης ένα σακίδιο, που περιείχε 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 1 ζευγάρι γυαλιά ηλίου, διάφορα είδη ρουχισμού και μικροαντικείμενα.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

-Στο πλαίσιο των ερευνών που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, βρέθηκαν τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, πλην του χρηματικού ποσού, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στις δικαιούχους τους.

-Στην κατοχή της 21χρονης βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 1 tablet , 2 κινητά τηλέφωνα, 5 δαχτυλίδια, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

-Σημειώνεται ότι οι δύο ημεδαποί έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: