Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν ένας 27-χρονος και μία 24-χρονη στην Καβάλα για κλοπές σε καταστήματα.


-Συνελήφθησαν, χθες (18-12-2015) το μεσημέρι, στην Καβάλα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 27χρονος και μία 24χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

-Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι δράστες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν κατάστημα, στην πόλη της Καβάλας, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από πολίτη και ακινητοποιήθηκαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

-Ακολούθως, από τις έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε επίσης ότι την 17/18-12-2015, οι δράστες, διέρρηξαν κατάστημα, στην Καβάλα, αφαιρώντας από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 570 ευρώ.

-Στην κατοχή των δύο (2) ημεδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και μέρος από το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό (365,90 ευρώ), το οποίο αποδόθηκε στην δικαιούχο του.

-Σημειώνεται ότι και οι δύο (2) δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: