Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Διάρρηξη σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο στη Δράμα.


-Στις 04.35 σήμερα το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου, τέσσερις άγνωστοι δράστες, με αυτοκίνητο που είχαν κλέψει λίγη ώρα πριν από άλλο δρόμο της πόλης, λήστεψαν το γνωστό κοσμηματοπωλείο "ΚΟΤΣΑΝΗΣ", επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι 4 άγνωστοι δράστες, αφού έλεγξαν τον χώρο γύρο από το κοσμηματοπωλείο, στη συνέχεια, με ιμάντες που έδεσαν στο αυτοκίνητο και στα ρολά του καταστήματος, κατάφεραν και τα ξήλωσαν μέχρι τη μέση.

-Στη συνέχεια, πολύ εύκολα όπως φαίνεται, κατάφεραν και άνοιξαν την γυάλινη πόρτα χωρίς να την σπάσουν. Αφαίρεσαν κοσμήματα τα οποία είχε μαζεμένα σε προθήκες ο καταστηματάρχης, και τα όποια, όπως είπε ο ίδιος, δεν έχουν εκτιμηθεί ακόμα, ενώ είναι μεγάλης αξίας.

-Η όλη επιχείρειση της ληστείας δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά, με τους ληστές να εξαφανίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητο. Καθ' όλη τη διάρκεια της ληστείας χτυπούσε ο συναγερμός του καταστήματος.

-Να σημειωθεί ότι, το ίδιο κοσμηματοπωλείο είχε ληστευθεί πριν από 15 χρόνια περίπου, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να βρεθούν οι δράστες
Πηγή: http://www.proinos-typos.gr/gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: