Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθη στο Δοξάτο-Δράμας 54-χρονος για κλοπή αντικειμένων σιδήρου από επιχείρηση στη Χωριστή – Δράμας.


-Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, υπόθεση κλοπής αντικειμένων σιδήρου από επιχείρηση σε χωριό της Δράμας, που διαπράχθηκε την 18-10-2015 το απόγευμα.

-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 54 και 39 ετών, για κλοπή. Συνελήφθη την 19-10-2015 το μεσημέρι, στο Δοξάτο Δράμας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ο 54χρονος δράστης.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό, μετέβησαν σε επιχείρηση στη Χωριστή Δράμας και αφαίρεσαν από τον αύλειο χώρο της, διάφορα αντικείμενα σιδήρου και εργαλεία, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

-Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη ο 54χρονος, ενώ εντοπίσθηκε το παραπάνω όχημα με τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

-Κατασχέθηκε επίσης ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

-Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: