Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθη 40χρονος «καλλιεργητής» κάνναβης σε περιοχή των Σερρών.


Σε δασική έκταση και σε δύσβατο σημείο εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 19 δενδρύλλια κάνναβης.

Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου επίσης βρέθηκαν καλά κρυμμένες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που ξεπερνούν τα 4 κιλά.

-Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός σε περιοχή των Σερρών, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.

-Ειδικότερα, χθες (01-10-2015) το μεσημέρι ο προαναφερόμενος άνδρας, χρησιμοποιώντας φορτηγό όχημα του πατέρα του, πήγε σε δασική περιοχή σε χωριό των Σερρών, όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνολικά 19 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων και 90 εκατοστών, τα οποία και εκριζώθηκαν.

-Στη συνέχεια με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του, καθώς και σε 2 ακόμα χώρους που χρησιμοποιούσε στην ίδια περιοχή, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν συνολικά 7 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4 κιλών και 442 γραμμαρίων.

-Το όχημα που χρησιμοποίησε ο 40χρονος κατασχέθηκε, ως μέσο τέλεσης της εγκληματικής του δραστηριότητας.

-Σημειώνεται ότι ο παραπάνω έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

-Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Δεν υπάρχουν σχόλια: