Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν δύο αδέρφια στην Αλιστράτη-Σερρών για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.


Σε αγρόκτημα πίσω από την οικία τους στην Αλιστράτη Σερρών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε πάνω από 1 κιλό ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον στον ίδιο χώρο διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε χώρο με οπωροκηπευτικά είδη, 5 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία και εκριζώθηκαν.

-Οι μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης , είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο αδερφών που κατείχαν και καλλιεργούσαν κάνναβη σε αγρόκτημα σε περιοχή των Σερρών.

-Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 33 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (καλλιέργεια και κατοχή).

-Ειδικότερα, την ( 12-09-2015) το πρωί, οι παραπάνω άνδρες κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να καλλιεργούν σε αγρόκτημα πίσω από την οικία τους στην Αλιστράτη Σερρών και συγκεκριμένα μεταξύ οπωροκηπευτικών φυτών, 5 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία και εκριζώθηκαν.

-Ακολούθως, σε έρευνα του παραπάνω χώρου διαπιστώθηκε να αποκρύπτουν 3 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 1 κιλού και 47 γραμμαρίων οι οποίες και κατασχέθηκαν, ενώ στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

-Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: