Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθη 30χρονος στις Σέρρες για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.


Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για πορνογραφία ανηλίκων.

-Για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών ηλικίας 12 και 13 ετών, συνελήφθη ένας 30χρονος στις Σέρρες, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας των Σερρών.

-Ειδικότερα, προχθές (23-09-2015) αργά το βράδυ εντοπίστηκε στις Σέρρες ο 30χρονος να επιβαίνει σε όχημα μαζί με δύο ανήλικους 12 και 13 ετών και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το βράδυ της προηγούμενης μέρας, είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 12χρονου ανήλικου έναντι αμοιβής.

-Επιπλέον από την περαιτέρω έρευνα και προανάκριση που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω άντρας λίγες μέρες νωρίτερα, είχε ασελγήσει σε βάρος και των 2 ανηλίκων, ενώ κατά την τελευταία 3ετία προέβαινε συστηματικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 13χρονου, έναντι αμοιβής κάθε φορά.

-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1 φωτογραφική μηχανή, 1 κινητό τηλέφωνο και 1 φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων ( USB stick ), ενώ από την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κατασχέθηκαν 3 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 1 κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και 2 σκληροί δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων.

-Σημειώνεται ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.

-Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για ασέλγεια ανήλικων έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

-Οι έρευνες συνεχίζονται για εντοπισμό τυχόν επιπλέον ανήλικων θυμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: