Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Εξιχνιάστηκε από το Αστυν.Τμήμα Δοξάτου η κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας που έγινε την Πρωτομαγιά 2015 στην Καβάλα.


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 7 ημεδαπών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της 1-5-2015, από την πόλη της Καβάλας.

-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος επτά (7) ημεδαπών, ηλικίας 18, 17, 17, 17, 14, 14 και 12 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

-Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, τις πρώτες πρωινές ώρες της 1-5-2015, ο ένας 17χρονος, αφαίρεσε, από την πόλη της Καβάλας, μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα. Στη συνέχεια πούλησε τη μοτοσικλέτα σε έναν άλλον 17χρονο και τα πλαστικά της μέρη σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη. Ο δεύτερος 17χρονος με τη σειρά του, μαζί με τον τρίτο 17χρονο και τον 18χρονο διέθεσαν το παραπάνω δίκυκλο, έναντι χρηματικής αμοιβής, στους άλλους τρεις (3) δράστες.

-Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίσθηκε η αφαιρεθείσα δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: