Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Βόλτα με κλεμμένο μηχανάκι στο Χρυσοχώρι-Καβάλας – Έκλεψαν δύο μηχανάκια και μία τηλεόραση από χωριά της Χρυσούπολης-Καβάλας.


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. -  Ένας από τους δράστες συνελήφθη. 

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) κλοπές δικύκλων και μία (1) διάρρηξη οικίας, που είχαν διαπραχθεί την Δευτέρα 3-8-2015 και 26-7-2015, σε χωριά της Καβάλας.

-Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 21 και 18 ετών και για  αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε βάρος ενός 31χρονου ημεδαπού.  

-Συνελήφθη την Τρίτη (4-8-2015) το βράδυ, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ο ένας από τους δράστες, ηλικίας 21 ετών. 

-Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες ηλικίας 21 και 18 ετών, την 3-8-2015 και 26-7-2015, σε δύο χωριά της Καβάλας, αφαίρεσαν δύο (2) δίκυκλα μοτοποδήλατα και διέρρηξαν μία (1) οικία, αφαιρώντας από το εσωτερικό της μία (1) τηλεόραση.

-Μετά τη διάπραξη της διάρρηξης, οι δύο δράστες, διέθεσαν την τηλεόραση, έναντι χρηματικής αμοιβής, στον 31χρονο. 

-Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το βράδυ, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, τον 21χρονο να οδηγεί ένα από τα αφαιρεθέντα δίκυκλα, το οποίο κατέσχεσαν και απέδωσαν στον ιδιοκτήτη του. 

-Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε η παραπάνω τηλεόραση, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. 

-Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες ηλικίας 21 και 18 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.  

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης. 


http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: