Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Δελτίο Τύπου του Δήμου Δοξάτου σχετικά με την Συναυλία με τον Ν. Ζιώγαλα για την ενίσχυση του νεοσύστατου Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δοξάτου.


-Ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύσταση και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο μας για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων συνδημοτών μας.

-Το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα στεγάζεται στις Εργατικές Κατοικίες του Κεφαλαρίου. Θα είναι πλήρως εξοπλισμένο και κατά βάση θα στηρίζεται στις ευγενικές χορηγίες εταιριών και πολιτών.

-Στο πλαίσιο ενίσχυσης του νεοσύστατου Κοινωνικού Παντοπωλείου μας ο Δήμαρχος Δοξάτου προσκαλεί όλους τους Δημότες να τιμήσουν με την παρουσία τους τη συναυλία με τον διακεκριμένο καλλιτέχνη Νίκο Ζιώγαλα την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 στις 9.00 το βράδυ στην πλατεία Κυργίων που διοργανώνεται από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δοξάτου.

-Όλοι καλούνται να διασκεδάσουν με τη μουσική και τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα χωρίς να παραλείψουν όμως να προσφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους για την ενίσχυση των οικονομικά πληγέντων συνδημοτών μας.

-Άς προσφέρουμε όλοι από το υστέρημά μας ό,τι μπορούμε σε συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη καθαριότητας κλπ. Ας συνδράμουμε όλοι σ’ αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δοξάτου, του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΣΤΟΠ» και του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Βασίλειος» διατρανώνοντας την αλληλεγγύη και την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

-Ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης δήλωσε: «θα ήθελα να ευχαριστήσω το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δοξάτου, το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΣΤΟΠ», το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Βασίλειος που προσφέρθηκαν εθελοντικά και σε συνεργασία με την Κοινωνική μας Υπηρεσία να συνδράμουν στην λειτουργία  του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Είναι μία ακόμη δράση για να βελτιώσουμε το βιοτικό επίπεδο των συνδημοτών μας που στερούνται τα απαραίτητα. Ευελπιστούμε ότι η προσπάθειά μας θα στεφθεί με επιτυχία γιατί θα στηρίζεται στα αγαθά συναισθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης που γνωρίζω καλά ότι χαρακτηρίζουν τους δημότες μας».



Από το Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια: