Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Συνελήφθη 30-χρονος Βούλγαρος για κλοπές ενώ επιχειρούσε να εξέλθει από την χώρα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής-Δράμας.


-Συνελήφθη την 6-8-2015 το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

-Ειδικότερα, ο δράστης, τις πρώτες πρωινές ώρες της 5-8-2015, στο Παλαιοχώρι Καβάλας, αφαίρεσε από την οικία όπου διέμεναν δύο 50χρονες αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ. Στη συνέχεια, τις πρώτες πρωινές ώρες της 6-8-2015, εβρισκόμενος σε αγροτική περιοχή του Παλαιοχώριου Καβάλας, όπου εργαζόταν μαζί με τις δύο αλλοδαπές σε αγροτικές εργασίες, αφαίρεσε εκ νέου, από τα προσωπικά τους αντικείμενα, το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ.

-Μετά την καταγγελία των δύο περιστατικών στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης Καβάλας, οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν άμεσα σχετικές έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν 30χρονο, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, όπου μετέβη προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα.

-Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 978,65 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στις δικαιούχους του.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: