Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα σε Δράμα, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.


-Συνελήφθησαν χθες (28-8-2015) σε χωριό της Δράμας, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 52, 34 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίου κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα:

-Χθες το πρωί, σε χωριό της Δράμας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον 52χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 2,10 μέτρων.

-Χθες το πρωί, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 22χρονο, διότι κατείχε 16 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος ΗΙ PNOSEDON .

-Χθες το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 34χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένες, στα υποδήματά του, δύο (2) νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).

-Κατασχέθηκαν το δενδρύλλιο κάνναβης και οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: