Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας στην μάχη κατά των εμπόρων ναρκωτικών – συνελήφθησαν ένας 29-χρονος Βούλγαρος και δύο (2) Έλληνες 28 και 37 ετών για εισαγωγή, μεταφορά, πώληση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.


Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 1 κιλό περίπου ακατέργαστης κάνναβης, 31 δισκία ecstasy, μικροποσότητες κοκαΐνης και αμφεταμίνης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. 

-Συνελήφθησαν την Παρασκευή (21-8-2015) το μεσημέρι, στο νομό Δράμας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρία (3) άτομα, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας και δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς, πώλησης, αγοράς και κατοχής ναρκωτικών.

-Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, καθόσον διακριβώθηκε η τέλεση των παραπάνω αδικημάτων από αυτούς. 

-Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης προέκυψε ότι ο 29χρονος εισήγαγε από τη Βουλγαρία στη χώρα μας, τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 911,5 γραμμαρίων, τις οποίες στην συνέχεια πούλησε στους άλλους δύο δράστες. 

-Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του 37χρονου, στο σημείο πραγματοποίησης της παράνομης συναλλαγής, καθώς επίσης και στην κατοχή των τριών δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

10 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 997,8 γραμμαρίων 

1 νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης 

1 νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αμφεταμίνης

31 δισκία ecstasy 

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας 

183 κενές νάιλον συσκευασίες 

το χρηματικό ποσό των 3.900 ευρώ 

3 κινητά τηλέφωνα

-Κατασχέθηκαν επίσης δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεων. 

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: