Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες. Διπλό φονικό με θύματα πατέρα και γιο.


Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τη δολοφονία ενός 70χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού και του 28χρονου γιου του.

-Τα πτώματα δύο ανδρών βρέθηκαν σε μονοκατοικία όπου ζούσαν στην πόλη των Σερρών. Πρόκειται για 72χρονο συνταξιούχο φαρμακοποιό και τον 27χρονο γιο του.

-Η κόρη του ηλικιωμένου ήταν αυτή που εντόπισε τις δύο σορούς, γύρω στις 10 χθες το βράδυ, και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

-Τα πτώματα βρέθηκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου του διώροφου κτίσματος, που βρίσκεται επί της οδού Ίωνος Δραγούμη 59.

-Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι δύο άνδρες έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Ο 72χρονος εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος στο καθιστικό- κουζίνα του διαμερίσματος, ενώ στην είσοδο του διαμερίσματος βρέθηκε ο 27χρονος γιος του.

-Οι Αστυνομικές Αρχές βρίσκονται μπροστά σε έναν «γρίφο» και στην παρούσα φάση ερευνώνται διάφορα σενάρια. Αυτό που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες είναι το σενάριο της ληστείας μετά φόνου, καθώς, όπως προκύπτει από την έως τώρα έρευνα, δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης ούτε διαπιστώθηκε να έχει αφαιρεθεί κάτι, ενώ ο χώρος δεν ήταν αναστατωμένος σε βαθμό που να «δείχνει» ότι το κίνητρο ήταν η ληστεία.

-Μία άλλη εκδοχή που ερευνάται από τις Αρχές είναι να προηγήθηκε καβγάς ανάμεσα σε πατέρα και γιο με τραγική κατάληξη. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

- Άλλη εκδοχή που ερευνάται είναι η εμπλοκή τρίτου προσώπου που να γνώριζε τα θύματα και με τα οποία ενδεχομένως να είχε διαφορές. Το σενάριο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος.

- Σημαντικά στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου των δύο ανδρών αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση. Την προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, ενώ στην πόλη μετέβη από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών Βορείου Ελλάδος που ερεύνησε το σημείο όπου βρέθηκαν τα πτώματα.

 (Με πληροφορίες από ΑΠΕ)
Πηγή: http://news247.gr/eidiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: