Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Απαράδεκτες εικόνες στο δασάκι αναψυχής του Καλαμπακίου.


-Πριν λίγες ημέρες κάποιος φίλος της σελίδας με μήνυμά του μου είπε πως στο δασάκι αναψυχής του Καλαμπακίου δίπλα στο παρεκκλήσι του Αγ.Κων/νου & Ελένης, επικρατεί απαράδεκτη κατάσταση, όπου σωροί από σκουπίδια που άφησαν οι «πολιτισμένοι» επισκέπτες, κατακλύζουν τον χώρο.

-Σήμερα το πρωί, Κυριακή 12 Ιουλίου 2014 επισκέφθηκα τον χώρο, και επιβεβαιώθηκε ο φίλος της σελίδας για τις καταγγελίες του. Ο χώρος πράγματι κατακλύζεται από σκουπίδια και επί πλέον ένα κοπάδι πρόβατα διέρχετο μέσα από τον χώρο αυτό… φυσικά τα συμπαθή ζώα δεν ευθύνονται για τα σκουπίδια και ούτε έχουν ρυπάνει τον χώρο περισσότερο από τους «πολιτισμένους» επισκέπτες.

-Επειδή θεωρώ ότι η κατάσταση αυτή είναι έτσι πριν από αρκετό καιρό και ίσως και από την εορτή του Αγ.Κων/νου & Ελένης της 21 Μαίου 2015, σίγουρα δεν μας τιμά ως δημότες του Καλαμπακίου. Είναι ο μοναδικός τόπος στο Καλαμπάκι όπου μπορεί κάποιος να έρθει με την οικογένειά του ή με την παρέα του και να απολαύσει την δροσιά και το πικ νικ  στην εξοχή με τις έτοιμες ψησταριές που υπάρχουν στον χώρο.

-Φυσικά ο Δήμος Δοξάτου έχει φροντίσει για την τοποθέτηση των απαραίτητων κάδων απορριμάτων αλλά οι «πολιτισμένοι» επισκέπτες τους αγνοούν και προτιμούν να ρυπαίνουν τον χώρο.

-Μπορείτε να δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες και ένα ολιγόλεπτο βίντεο από την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και ευελπιστούμε ότι κάποιοι αρμόδιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Καλαμπακίου θα μεταβούν στον χώρο και θα φροντίσουν για την αποκατάσταση της εικόνας του υπέροχου αυτού χώρου.

 
  

ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: