Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Πέταξε τον γέρικο και τυφλό σκύλο του από γέφυρα ύψους 8 μέτρων στην Καβάλα για να τον ξεφορτωθεί!


-Τον γέρικο και τυφλό του σκύλο πέταξε άγνωστος μέχρι στιγμής από μια γέφυρα ύψους 8 περίπου μέτρων στην Καβάλα, πριν από μερικές ημέρες.

-Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» για την ύπαρξη ενός σκύλου ο οποίος έκλαιγε από αβάσταχτους πόνους. Φιλόζωοι μετέβησαν στο σημείο, ήτοι επί της οδού Αριστείδου Στάνης στην περιοχή του Αγίου Παύλου, εντοπίζοντας το άτυχο ζώο σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση. 

-Όπως αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ένας άνδρας με μια μηχανή βρέθηκε στην περιοχή, όπου υπάρχει μια γέφυρα ύψους 8 περίπου μέτρων, και πέταξε το ζώο, ένα γέρικο και τυφλό Κανίς, ώστε να το ξεφορτωθεί. 

-“Μάθαμε ότι το πρωί, περίπου στις 7.00, σταμάτησε κάποια μηχανή στο γεφυράκι που υπάρχει επί της οδού αυτής (ύψους περίπου 8 μέτρων) και θεώρησε φυσιολογικό με την “ΑΝΘΡΩΠΙΑ” που τον διακρίνει να πετάξει τον γέρικο τυφλό σκύλο από εκεί πάνω” αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο, ενώ όπως διευκρινίζεται ήδη έχει γίνει σχετική καταγγελία για το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της Καβάλας, 

-Οι Φιλόζωοι ζητούν από τους κατοίκους της περιοχής εάν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή τους για το συμβάν να επικοινωνήσουν μαζί τους ενώ παράλληλα έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες του άτυχου ζώου μήπως κάποιος το αναγνωρίσει.  

-“Σας παρακαλούμε οποίος γνωρίζει κάτι για το συμβάν η αν γνωρίζει τον σκυλάκο να επικοινωνήσει με την σελίδα του ΑΙΣΩΠΟΥ. Το ζώο φοράει γαλάζιο υφασμάτινο λουράκι, ελέγχθηκε και δεν φέρνει μικροτσίπ. Εάν κάποιος αναγνωρίζει το ζώο παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στη σελίδα μας, η κατάστασή του είναι εξαιρετικά δύσκολη” σημειώνεται χαρακτηριστικά. 


http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: