Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Με ποινή… προσωρινής αργίας 6 μηνών καταδικάστηκε υπάλληλος Δήμου της Καβάλας για την συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση.


Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 9 ετών για την συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση 

-Ποινή προσωρινής παύσης μόλις 6 μηνών με πλήρη στέρηση αποδοχών επέβαλε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Περιφέρειας ΑΜΘ, σε υπάλληλο του Δήμου Καβάλας που έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 9 ετών για την συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση.

-Κατά της εν λόγω απόφασης ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης άσκησε ένσταση, ενώ ο υπάλληλος παραπέμφθηκε στο αρμόδιο Πειθαρχικό για το αδίκημα της  εντός και εκτός υπηρεσίας αναξιοπρεπούς ή ανάξιας για υπάλληλο διαγωγής.

-Συγκεκριμένα ο εγκαλούμενος υπάλληλος με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας κατείχαν όπλα και εκρηκτικά για την εκπλήρωση των σκοπών της, και της απόκρυψης όπλων, πυρομαχικών και άλλων πολεμικών ειδών που προορίζονταν για τον εφοδιασμό οργάνωσης από κοινού και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 9 ετών.









Δεν υπάρχουν σχόλια: