Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Συνελήφθη 40χρονος σε χωριό των Σερρών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Σε χώρο που είχε διαμορφώσει όπου η πρόσβαση πραγματοποιούνταν αποκλειστικά διαμέσου του αγροκτήματός του, εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 28 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε.

Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

-Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών , οδήγησαν στη σύλληψη άντρα που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτική περιοχή των Σερρών.

-Πρόκειται για έναν 40χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, (καλλιέργεια και κατοχή).

-Ειδικότερα, χθες (13-07-2015) το μεσημέρι, ο δράστης εντοπίστηκε σε χωριό των Σερρών και κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης.

-Ακολούθως σε έρευνα που διενεργήθηκε σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του στην ίδια περιοχή, εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος σε ρέμα, όπου βρέθηκαν και εκριζώθηκαν 28 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 80 εκατοστών έως και 2 μέτρων και 40 εκατοστών, καθώς και εργαλεί ο που χρησιμοποιούσε ο 40χρονος για την καλλιέργεια των φυτών.

-Σημειώνεται ότι, η πρόσβαση στον συγκεκριμένο χώρο καλλιέργειας πραγματοποιούνταν αποκλειστικά και μόνο διαμέσου του χωραφιού του .

-Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών .



Δεν υπάρχουν σχόλια: