Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Συνελήφθη κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης σε Επαρχιακή Οδό της Καβάλας, 35-χρονος οδηγός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 11 μη νόμιμους μετανάστες.


-Συνελήφθη χθες (22-7-2015) το βράδυ, σε Επαρχιακή Οδό της Καβάλας, απ ό αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 35χρονος ημεδαπός , ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

-Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης στον 35χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημα, πλην όμως αυτός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από αυτούς με τη συνδρομή των δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης.

-Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο δράστης κατευθύνθηκε προς την Καβάλα από Επαρχιακές Οδούς, πλην όμως, λίγη ώρα αργότερα, το όχημά του ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έφερε πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας, η οποία και κατασχέθηκε.

-Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 35χρονου περιλαμβάνει επίσης τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

-Κατασχέθηκαν επίσης ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: